Κόσμος

18 χρονος βγήκε ραντεβού και βρέθηκε στο νοσοκομείο από βασανισμό

Ακούστε το άρθρο

Το ραντεβού για έναν δεκαοκτάχρονο από τη Λουιζιάνα κατέληξε σε θρίλερ. Ο Holden White μιλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα με τον 19χρονο Chance Seneca σε μια διαδικτυακή εφαρμογή για γνωριμίες. Πίστευε πως μετά από τόσες συνομιλίες ήταν ασφαλές να συναντηθούν έκανε όμως,  πολύ μεγάλο λάθος.

Βγήκαν μαζί και έπειτα πήγαν στο σπίτι του 19χρονου για να παίξουν βιντεοπαιχνίδια. Όλα κυλούσαν ομαλά όταν ξαφνικά ο Seneca επιτέθηκε στον νεαρό και του πέρασε στο λαιμό ένα κορδόνι με βία προκαλώντας του λιποθυμία. Έπειτα, σύμφωνα με την μαρτυρία τον μετέφερε στο μπάνιο, τον χτύπησε άγρια και άρχισε να τον χαρακώνει στα χέρια. Ο τόπος γέμισε με αίματα, ο 18χρονος λιποθύμησε ξανά και ο “θύτης” πιστεύοντας πως όλα έχουν τελειώσει πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία για να αναφέρει πως είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Ο Holden όμως δεν είχε πεθάνει. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, έμεινε τρεις μέρες σε κώμα και περίπου έναν μήνα στην εντατική.

Σήμερα, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη, έχει συνέλθει και όπως καταγγέλλει επρόκειτο για μια πολύ σκληρή ομοφοβική επίθεση. Προτρέπει δε όλους όσους έχουν υποστεί βία να μιλούν ανοιχτά και να μη φοβούνται να διστάσουν τον κακοποιητή τους για να σταματήσουν επιτέλους όλα αυτά τα εγκλήματα.

Όλη η επικαιρότητα