Categories: Ψυχαγωγία

1899: Η νέα σειρά από τους δημιουργούς του Dark είναι στο Netflix

Share

Αν το είχατε ήδη διαβάσει ή είχατε δει το τρέιλερ, από σήμερα (17.11.2022) μπορείτε να το απολαύσετε στο Netflix. Το 1899 είναι η νέα σειρά από τους δημιουργούς του Dark, του γερμανικού θρίλερ που είχε προκαλέσει φρενίτιδα.

Η περιγραφή του Netflix περιγράφει τη νέα σειρά, 1899, ως εξής: «Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες. Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη».

Τα 8 επεισόδια του 1899 είναι ήδη διαθέσιμα στο Netflix.

Το 1899 είναι μια διεθνής συμπαραγωγή, με ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών, μεταξύ των οποίων αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως το Dark και Elite, οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα.

Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Tags: 1899NETFLIX