Ηλεία

19 Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα: Δυναμική επιστροφή!

Λαμπερά ήταν τα εγκαίνια της 19ης Έκθεσης Βιβλίου στην Κουρούτα!
Ακούστε το άρθρο

Λαμπερά ήταν τα εγκαίνια της 19ης Έκθεσης Βιβλίου στην Κουρούτα την περασμένη Παρασκευή, επιστρέφοντας δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μετά από περισσότερα από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, με τον Πρόεδρο Φώτη Νικολόπουλο να ανοίγει την εκδήλωση και να στέκεται ιδιαίτερα στο σκοπό της έκθεσης που δεν είναι άλλος από το να αναδείξει τον πολιτισμό και την τέχνη όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια διεξαγωγής της με μεγάλη επιτυχία, ενώ τόνισε πως θα αποτελέσει για τους πολίτες ένα όμορφο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Από την πλευρά του, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Ιωάννης Γεωργακόπουλος εξέφρασε και αυτός ευχαριστίες προς τον κόσμο που έδωσαν μαζικό παρών και προς τους χορηγούς της εκδήλωσης που στηρίζουν την επιστροφή της μετά από δυο και πλέον χρόνια απουσίας.

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή της έκθεσης εξέφρασε και ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης που αποτελεί θεσμό για ην περιοχή και ευχήθηκε στο νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου καλή θητεία με ανάλογες και ακόμα πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ωστόσο και οι βουλευτές Ηλείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, εκφράζοντας τη χαρά τους για την επιστροφή αυτής της εκδήλωσης θεσμού και πάλι στα δρώμενα της Αμαλιάδας, ενώ ευχήθηκαν και κάθε επιτυχία στα νέα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο βουλευτής Διονύσιος Καλαματιανός, ο Συντονιστής της Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Φλεβοτόμος, η Γ.Γ. του δήμου Ήλιδας Νίκη Κοκκαλιάρη, αντιδήμαρχοι Ήλιδας, ο εκδότης της εφ. «Πατρίς» Σάκης Βαρουξής, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σιαψάλης και αρκετές δεκάδες πολίτες.

Όλη η επικαιρότητα