Ηλεία

1η Λευκή Νύχτα στην Ανδραβίδα 18 Αυγούστου 2018

Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη «Λευκή Νύχτα» διοργανώνεται στην Ανδραβίδα αύριο Σάββατο 18 Αυγούστου, από τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και φυσικά των χορηγών.

Κατά την τετράωρη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» στην Ανδραβίδα (20.00-24.00), η Χρύσπα θα τραγουδίσει στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ θα προηγηθούν χορευτικά από τον σύλλογο «Εστία», σόου από τους ξυλοπόδαρους «Σαλτιμπάγκους» από την Πάτρα, καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις.

Με την ελπίδα η πρώτη «Λευκή Νύχτα» να αποτελέσει ευκαιρία για τόνωση της αγορά στην Ανδραβίδα, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης καλεί τον κόσμο να βρεθεί στην Ανδραβίδα στις 18 Αυγούστου, να απολαύσει τις εκδηλώσεις και να επισκεφθεί τα τοπικά εμπορικά καταστήματα.

Ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ δεν απέκλεισε να γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις  τον επόμενο χρόνο και στις άλλες πόλεις του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι πολλή καλή η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου και τους συγχαίρω. Η εκδήλωση θα είναι επιτυχημένη, γιατί έχει οργανωθεί πολύ καλά  και τα καταστήματα θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε καλές τιμές. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες πόλεις του Δήμου μας. Συγχαίρω και πάλι τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας για την πρωτοβουλία αυτή. Εμείς ως δήμος είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε»

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας κ. Βάσω Καραλάγα δήλωσε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος αριθμεί 100 μέλη και όλοι θα συμμετέχουν με προσφορές  στα προϊόντα τους. Εκτιμούμε πως θα πάμε καλά γιατί όπως διαπιστώνουμε ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή» . Η κ. Καραλάγα απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Ανδραβίδας είναι γενικά χαμηλή, αλλά αυτές τις μέρες επειδή έχει κατέβει πολύς κόσμος, η κίνηση είναι αυξημένη.

Η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Άννα Λαγού Γότη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Περιμένουμε κόσμο για να δει πόσο όμορφη είναι η Ανδραβίδα με τον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο την Αγία Σοφία, όπου και το επίκεντρο των εκδηλώσεων. Εδώ πρέπει να πω πως ο αρχαιολογικός χώρος θα έπρεπε να ήταν ανοικτός για να μπορούν να τον επισκέπτονται οι τουρίστες. Ελπίζω την Λευκή Νύχτα να είναι ανοιχτός»

Όλη η επικαιρότητα