Αθλητισμός

1st Goalkeeper Camp 2020: «Εντυπωσιακό ξεκίνημα …»!

Με την συμμετοχή περίπου 50 Ηλείων τερματοφυλάκων όλων των ηλικιών ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στην Μαραθιά το 1st Goalkeeper Camp 2020, που διοργανώνουν οι Ανδρέας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης και Γιώργος Λαδάς υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας.

Βασική φιλοσοφία του 1st  Goalkeeper Camp 2020 αποτελεί η μεταλαμπάδευση στους συμμετέχοντες αθλητές και η εκμάθηση των βασικών αρχών της θέσης του τερματοφύλακα, δίνοντας βάση σε όλες τις φιλοσοφίες που επικρατούν ανά σχολή. Όπως, για παράδειγμα, στην αγγλική σχολή, η οποία δίνει έμφαση στις τεχνικές όλων των λαβών, τις τοποθετήσεις και τους γρήγορους βηματισμούς.  Special  guests στην πρώτη μέρα του καμπ, ο Γαστουναίος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννενα, Σπύρος Χριστόπουλος που επιμελήθηκε το πρόγραμμα της προπόνησης και ο Πυργιώτης γκολκίπερ Γιάννης Καπατενάκης που προπονήθηκε με τους τερματοφύλακες και τους δίδαξε και αυτός με την σειρά του τα μυστικά της θέσης. Οι διοργανωτές με την σειρά τους, τίμησαν τους δύο για την προσφορά και την παρουσία τους στο καμπ. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο διατροφολόγος και ποδοσφαιριστής του Αίαντα Νίκος Γιαννακόπουλος, έδωσε σημαντικές διατροφικές συμβουλές στους συμμετέχοντες στο καμπ!

Το 1st Goalkeeper Camp 2020 θα συνεχίστηκε χθες  για δεύτερη μέρα, με την παρουσία του έμπειρου Ηλείου γκολκίπερ Γιάννη Τσάμπρας! Ενός τερματοφύλακα  με σημαντική παρουσία πολλών ετών σε πολύ καλές ομάδες του Νομού, όπως μεταξύ άλλων,  ο Κένταυρος Μαγούλας, ο ΑΟ Μακρισίων, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως και ο Αλφειός Επιταλίου. Ο Γιάννης Τσάμπρας, σε συνεργασία με τους τρεις προπονητές-εκπαιδευτές του 1st Goalkeeper Camp 2020, με την εμπειρία και τις γνώσεις  τους, έδωσαν  την δυνατότητα στους  συμμετέχοντες αθλητές του Camp,  την ευκαιρία να εμπλουτίσουν  τις γνώσεις τους, αποτελώνταςς  έναν ακόμα υποστηρικτή και πολύτιμο συνεργάτη της προσπάθειάς τους να εξελιχθούν στη θέση του γκολκίπερ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ (Υπεύθυνος Διοργάνωσης και επικοινωνίας 1st Goalkeeper Camp 2020):

              « Εντυπωσιακό ξεκίνημα και συνεχίζουμε…»!

«Ειλικρινά σας αναφέρω ότι το ξεκίνημα του 1st Goalkeeper Camp 2020, ήταν εντυπωσιακό, και κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε! Η συμμετοχή των παιδιών για τερματοφύλακες είναι εντυπωσιακή, ενώ υπήρχαν και αλλά παιδιά που ήθελαν να συμμετάσχουν, όμως λόγω τεχνικών δυσκολιών, δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε και άλλα παιδιά, και κλείσαμε  τις συμμετοχές! Σήμερα(χθες) δεύτερη μέρα είχαμε την ευκαιρία να έχουμε κοντά μας τον Ηλείο έμπειρο γκολκίπερ Γιάννη Τσάμπρα, ενώ σήμερα μας τιμά με την παρουσία της , η διατροφολόγος κα Βίκυ Παπαχριστοπούλου, η οποία θα δώσει με τη σειρά της, σημαντικές διατροφικές συμβουλές στους συμμετέχοντες στο καμπ. Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας, και ιδιαίτερα τους εκτός Ηλείας που μας στηρίζουν, δείγμα του τεράστιου ενδιαφέροντος που αποδίδουν σε αυτό το 1st Goalkeeper Camp 2020, το οποίο θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός»!

Όλη η επικαιρότητα