Γυναίκα

2 έξυπνες λύσεις για να διορθώσεις το μανικιούρ σου

Ακούστε το άρθρο

Οταν μιλάμε για μια άψογη εμφάνιση, δεν εννοούμε μόνο τις ενδυματολογικές επιλογές, αλλά σε αυτήν περιλαμβάνεται και το beauty look που την ολοκληρώνει από την κορυφή ως τα νύχια. Κυριολεκτικά! Αφού τα περιποιημένα νύχια μπορούν να χαρίσουν σε μια γυναίκα «πόντους» κομψότητας, ιδιαίτερα όταν ακολουθούν τις τάσεις της κάθε σεζόν, που επικρατούν στα social media.

Πόσες φορές όμως δεν σου έχει τύχει, ενώ έχεις ολοκληρώσει την περιποίηση και το βάψιμο των νυχιών, το χρώμα τους να παρουσιάσει φθορά, επειδή δεν ήσουν και τόσο προσεκτική; Αυτή είναι μια πολύ απογοητευτική στιγμή που σε βάζει αμέσως σε σκέψη να κλείσεις ξανά ραντεβού για να ανανεώσεις το μανικιούρ σου, όμως πριν ξοδέψεις ξανά και σε σύντομο χρονικό διάστημα χρήματα, δοκίμασε πρώτα τρεις αποτελεσματικές και έξυπνες λύσεις, οι οποίες θα δεις πως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Στην περίπτωση που…

Έσπασε η άκρη του νυχιού ή χάλασε το χρώμα στην άκρη του, λίμαρε προσεκτικά το σημείο. Στη συνέχεια, εφάρμοσε διάφανο top coat.

Το χρώμα στην επιφάνεια των νυχιών παρουσιάζει αλλοιώσεις, άπλωσε λίγη ποσότητα μανό με glitter, για να το ανανεώσεις και να τα προστατέψεις από επόμενη πιθανή φθορά.

marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα