Αχαϊα Ηλεία

20χρονη από την Ηλεία παρουσίασε θρόμβωση μετά από το εμβόλιο της Johnson and Johnson

μεθ πυργου νοσοκομειο

Περιστατικό με ενδεχόμενη θρόμβωση μετά από εμβόλιο της Johnson and Johnson είχαμε στην Πάτρα.

Πρόκειται για 20χρονη με καταγωγή από την Ηλεία, η οποία είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και θέλησε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα σε κάθε πόδι της.

Η οικογένειά της επικοινώνησε αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”. Όντως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πιθανά συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της.

Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, όμως ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία.

Τι απαντά ο διοικητής του Άγιου Ανδρέα

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πάντως διέψευσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η 20χρονη κοπέλα εμφάνισε συμπτώματα θρόμβωσης και εισήχθη στο νοσοκομείο μετά τη λήψη μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε στο pelop.gr πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα έχουν ακουστεί: «Διάβασα έκπληκτος τα δημοσιεύματα και θέλω να αναφέρω πως δεν έχουν δοθεί ούτε αντιπηκτικά, αλλά ούτε και υπάρχει διάγνωση πως έχει συμπτώματα θρόμβωσης η κοπέλα, τα οποία οφείλονται στο εμβόλιο».

Όλη η επικαιρότητα