WEB tv Αργολίδα

20 εκατ. ευρώ: Το ακριβότερο σπίτι της Ελλάδας στο απόλυτο γαλάζιο, στην Αργολίδα (VIDEO DRONE)

Ακούστε το άρθρο

Το πανέμορφο σπίτι με θέα προς τον Σαρωνικό βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι της Αργολίδας. Έχει έκταση 568 τετραγωνικών μέτρων σε στυλ εξοχικής γαλλικής κατοικίας, είναι περιτριγυρισμένο από πευκόδασος έκτασης πέντε στρεμμάτων, ενώ προσφέρει ιδιωτική πρόσβαση στην θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών που διαθέτει.

Βρίσκεται στο Κουνούπι Αργολίδας σε μια έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων, σε μια περιοχή απόλυτης ομορφιάς, και κοστίζει 20.000.000 ευρώ. Το οίκημα βγήκε προς πώληση πέρυσι μέσω του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s, ενώ ανήκε στην οικογένεια Πίτσος από το 1865. Ο οίκος δημοπρασιών το περιέγραφε κατά την περίοδο πώλησής του, ως “Majestic” (Μεγαλοπρεπές).

Δείτε το drone βίντεο του haanity με το “ανάκτορο” και τη γύρω περιοχή:

Η αγγελία των Sotheby’s Realty έχει αποσυρθεί μετά την πώληση χωρίς να δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αγοραστή-νέου ιδιοκτήτη. Όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το “ανάκτορο” προσφέρει εκπληκτική θέα προς τον Σαρωνικό και τα κοσμοπολίτικα νησιά Ύδρα και Σπέτσες, διαθέτει δύο υπαίθριες ενσωματωμένες κουζίνες και ένα μεγάλο κιόσκι δίπλα στην ακτή, καθώς και δύο πλήρως επιπλωμένες σουίτες. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα παραδοσιακά έπιπλα που κοσμούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και οι όμορφες αντίκες.

 SOTHEBY’S
 SOTHEBY’S
 SOTHEBY’S
 SOTHEBY’S

Η παραλία Κουνούπι

Η παραλία Κουνούπι βρίσκεται 6 χιλιόμετρα ανατολικά από το Πόρτο Χέλι, ακριβώς μπροστά από τον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού στην Αργολίδα.

Εχει άμμο, ψιλό βοτσαλάκι και ρηχά νερά, ενώ “βλέπει” στη μικρή νησίδα Κουνούπι.

Πηγή: haanity

Όλη η επικαιρότητα