Σπίτι & Διακόσμηση

2+1 μοντέρνα και vintage φωτιστικά σαλονιού

Τα κλασικά φωτιστικά σαλονιού κρύβουν μία μεγάλη ιστορία πίσω τους, αφού είναι στην μόδα εδώ και αιώνες θα τολμούσαμε να πούμε. Είναι μία πολύ καλή πρόταση για ένα σπίτι που χρειάζεται μία αλλαγή και ανανέωση ή θέλει να υιοθετήσει ένα vintage στυλ και να διαμορφώσει τον χώρο ανάλογα.

Το σαλόνι ενδείκνυται για να επιλέξετε μερικά απ’ αυτά τα φωτιστικά του Starlamp, του ηλεκτρονικού καταστήματος με την μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε είδους φωτιστικά, απλίκες και πολυελαίους που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Καινούργια μόδα με ιδέες ιδιαίτερες όπως το μονόφωτο φωτιστικό με το σχοινί που είναι ένα industrial στοιχείο που μπορεί να ενταχθεί πολύ εύκολα στο μίνιμαλ σπίτι σας, σε συνδυασμό με τα έπιπλα και τις διακοσμητικές επιλογές.

Οι περισσότεροι το επιλέγουν για τον χώρο της τραπεζαρίας, διαμορφώνοντας μία πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Εδώ θα βρείτε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.

Το κρεμαστό vintage φωτιστικό με διαφορετικά σχήματα ανήκει στην μοντέρνα σειρά των φωτιστικών που έχουν έρθει από μία άλλη εποχή. Επιλέξτε το για να προσδώσετε μία νότα εναλλακτικού χαρακτήρα στον χώρο του σαλονιού ή στην βιβλιοθήκη που απαιτεί από μόνη της ένα σοφιστικέ στυλ.

Το μαύρο χρώμα στα μοντέρνα φωτιστικά είναι αρκετά δημοφιλές και μάλιστα όταν πρόκειται για vintage στυλ αποτελεί την Νο1 απόχρωση στις online αγορές. Βρείτε από εδώ σε πολύ καλή τιμή, ένα κλασικό φωτιστικό που ήρθε για να μείνει στον χώρο σας!

Μέσα από το Starlamp, μπορείτε να βρείτε μία πραγματικά μεγάλη ποικιλία φωτιστικών που μπορούν να καλύψουν κάθε σας απαίτηση. Με ένα κλικ μεταφέρεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει εκτός από μοναδικές ποικιλίες και δωρεάν μεταφορικά!

Όλη η επικαιρότητα