Κόσμος

250 Σύρους στρατιώτες εκτέλεσε το Ισλαμικό Κράτος (VIDEO)

islam.jpg
Ακούστε το άρθρο

Νέες εικόνες απίστευτης φρίκης και βαρβαρότητας έρχονται τις τελευταίες ώρες από τη Συρία, με «πρωταγωνιστές» τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Σε μια προσπάθεια να σοκάρουν -ξανά- την παγκόσμια κοινότητα οι τζιχαντιστές ανάρτησαν άλλο ένα βίντεο-σοκ στο YouTube στο οποίο απεικονίζονται να εκτελούν 250 Σύρους στρατιώτες.

Οι άτυχοι άντρες, οι οποίοι εκτελέστηκαν τη νύχτα της Τετάρτης, είχαν διαφύγει από την αεροπορική βάση της Τάμπκα, στη βόρεια Συρία.

Στο βίντεο το οποίο ανάρτησαν οι τζιχαντιστές στο Διαδίκτυο απεικονίζονται οι στρατιώτες του Άσαντ να φορούν μόνο το εσώρουχό τους και να περπατούν ξυπόλυτοι στην έρημο. Δίπλα τους κινούνται ένοπλοι τζιχαντιστές. Ένας από τους αντάρτες κρατά τη σημαία της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο εικονολήπτης των τζιχαντιστών κάνει σαν βοσκός που οδηγεί πρόβατα θέλοντας να ταπεινώσει τους Σύρους στρατιώτες.

Στη συνέχεια φαίνονται οι σοροί των άτυχων στρατιωτών, άλλες στοιβαγμένες σε ένα σωρό και άλλες απλωμένες σε μια μεγάλη γραμμή στο έδαφος.

Όλη η επικαιρότητα