Lifestyle

26χρονη έκοψε το μόριο του συντρόφου της με κλαδευτήρι ενώ κοιμόταν

Ακούστε το άρθρο

Μια 26χρονη από την Αργεντινή εκδικήθηκε τον 40χρονο σύντροφο της την ώρα που κοιμόταν, κόβοντας του το πέος με κλαδευτήρι.

Η νεαρή, ονόματι Brenda Barattini συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κόρδοβα. Η κοπέλα δήλωσε στην αστυνομία πως ακρωτηρίασε τον σύντροφο της πάνω στον θυμό της, με τα κίνητρα της όμως ακόμη να διερευνώνται. Την αστυνομία κάλεσε το ίδιο το θύμα που φέρει τραυματισμό και στους όρχεις.

Το θύμα έχασε πολύ αίμα αλλά νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με τη DailyMail δεν έχει αποφασιστεί αν θα επιχειρηθεί συγκόλληση του αποκομμένου μορίου ή αν θα γίνει άλλου είδους επέμβαση στον ασθενή.

Η υπόθεση θυμίζει έντονα το περιστατικό του 1993, την περιβόητη υπόθεση “Lorena Bobbit”. Η Bobbit, μετά από χρόνια κακοποίησης, είχε ακρωτηριάσει και εκείνη το μόριο του συζύγου της ενώ εκείνος κοιμόταν. Εν συνεχεία πήρε το κομμένο μόριο και το πέταξε σε ένα χωράφι, πριν παραδοθεί στην αστυνομία. Η Bobbit αθωώθηκε ενώ ο σύζυγος της καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο John Bobbit υπεβλήθη σε μεταμόσχευση πέους και εν συνεχεία έγινε επαγγελματίας πορνοστάρ. Η δε Lerena είναι ακτιβίστρια του φεμινιστικού κινήματος των ΗΠΑ.

Όλη η επικαιρότητα