Κόσμος

29χρονος έχασε 79 κιλά για να γίνει η… γυναίκα που ονειρευόταν!

29.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο 29χρονος Keith Tonkin ξεκίνησε τη διαδικασία αλλαγής φύλου του κάνοντας δίαιτα για να χάσει τα παραπανίσια κιλά του. Κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του 76 ολόκληρα κιλά και περιμένει τη στιγμή που θα γίνει η γυναίκα που… … πάντα ονειρευόταν να είναι

Πλέον χρησιμοποιεί το ιαπωνικό όνομα Hinoi, ενώ η επέμβαση αλλαγής φύλου του θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως ανέφερε. «Δε σκεφτόμουν, ούτε συμπεριφερόμουν σαν τα υπόλοιπα αγόρια και η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος με έκανε δυστυχισμένο. Το έριξα στο φαγητό για να τιμωρήσω το σώμα μου, που το μισούσα τόσο πολύ» είπε ο ίδιος.

Ο Keith κατάλαβε ότι δεν ήθελε άλλο να ζει ως… Keith, όταν το 2006 παντρεύτηκε η μεγαλύτερη αδερφή του Sharon και η άλλη τους αδερφή Pamela ήταν κουμπάρα. «Ζήλεψα τόσο πολύ την εικόνα τους. Ένιωθα ότι κορόιδευα τον εαυτό μου σε εκείνο το κοστούμι. Ζούσα ένα ψέμα» είπε ακόμη.

Όταν τρία χρόνια μετά η μητέρα του τον έπιασε να φορά μια φούστα, βρήκε το θάρρος να της το πει και να επισκεφτεί μια κλινική αλλαγής φύλου και άρχισε να παίρνει φάρμακα για να μειώσει την παραγωγή τεστοστερόνης. Άρχισε να βλέπει το σώμα της να αλλάζει. Ξεκίνησε δίαιτα, άρχισε να περπατά πολύ και μέσα σε 18 μήνες είχε γίνει αγνώριστη! «Πλέον μπορώ να φοράω φούστες και φορέματα και έχω γοφούς που μου αρέσει να τους κουνάω όταν χορεύω. Τότε είμαι ευτυχισμένη!» πρόσθεσε.

Όλη η επικαιρότητα