Ηλεία Οικονομία

2η Λευκή Νύχτα Πύργου: Χαμόγελα ικανοποίησης από εμπόρους και επαγγελματίες

Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και το αποτέλεσμα της 2ης Λευκής Νύχτας, εξέφρασαν οι έμποροι και επαγγελματίες της πόλης, που το βράδυ του Σαββάτου είδαν την πόλη να κινείται σε «εορταστικούς» ρυθμούς, να σφύζει από ζωή και να δίνει οικονομική ανάσα στην αγορά.

Η επιτυχία της 2ης Λευκής Νύχτας δεν αιφνιδίασε τους επαγγελματίες, αφού έχοντας την εμπειρία της περσινής αντίστοιχης γιορτής, ήξεραν ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την ωραία προσπάθεια, η οποία ήταν πιο «πλούσια» και καλύτερα οργανωμένοι από πέρσι. Και οι ίδιοι όμως από την πλευρά τους, φρόντισαν να κάνουν κάτι παραπάνω για τους πελάτες τους, κάτι που εκτιμήθηκε από τους ίδιους δεόντως. Οι έμποροι του Πύργου, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» δεν έκρυψαν την χαρά και την ικανοποίησή τους για το επιτυχημένο αποτέλεσμα, συνεχάρησαν για μια ακόμα φορά τους διοργανωτές και τους κάλεσαν να αναλάβουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, αφού όπως αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα και ο κόσμος της επιζητά και η αγορά τις έχει ανάγκη.

Γιώργος Τερζής

OPTICAL GALLLERY

«Η 2η Λευκή Νύχτα ήταν πολύ καλύτερη από την περσινή και είχε πολύ περισσότερο κόσμο και μπορώ να πω ξένο κόσμο, επισκέπτες από άλλες περιοχές, που ήρθαν στον Πύργο να κάνουν τις αγορές τους και να περάσουν καλά με τις εκδηλώσεις που είδαν προγραμματιστεί. Γι’ αυτό πρέπει να συγχαρούμε τον Εμπορικό Σύλλογο, την Περιφέρεια, τον Δήμο Πύργου και όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση. Καλό θα ήταν, μέχρι την επόμενη Λευκή Νύχτα να υπάρξουν κι άλλες δράσεις και να βοηθήσουν όλοι για την οργάνωσή τους, γιατί δυστυχώς κάποιοι δεν βοήθησαν».

Σπύρος Μπλάθρας

Mplathras Sport

«Με την εμπειρία της προηγούμενης Λευκής Νύχτας, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Μ’ ένα σύντομο απολογισμό, μπορώ να πω ότι στα δυο καταστήματά μας εξυπηρετηθήκαν 600 άτομα τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, και να ζητήσουμε μια συγνώμη, αν σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε όπως θα έπρεπε, γιατί μέσα σε τόσο μεγάλο όγκο κόσμου, μπορεί να έγιναν και κάποια λάθη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο και στους φορείς και συναδέλφους που βοήθησαν και να κάνω μια επισήμανση προς τους συναδέλφους που δεν βοήθησαν. Η Λευκή Νύχτα είναι για όλους και όλοι πρέπει να βοηθάμε. Τις όποιες πικρίες έχουμε από τον Σύλλογο, καλό είναι τις αφήνουμε στην άκρη όταν πρόκειται για τέτοια γεγονότα, γιατί τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία είναι πολλά και μάλιστα σε εποχή δύσκολη».

 

Νίκος Τσίτσος

TSITSOS Mens Stores

«Σαν 2η χρονιά φέτος, σίγουρα όλα ήταν πιο οργανωμένα από όλους, ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια με τις πολλές δράσεις που είχε προγραμματίσει και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι μια δράση που, αν τοποθετείται σε σωστή χρονική περίοδο – στο τέλος της σεζόν δηλαδή – βοηθάει πραγματικά πολύ τα καταστήματα, γιατί δίνουμε τα προϊόντα που έχουν μείνει πριν την αλλαγή της σεζόν και ο κόσμος τα αγοράζει σε πολύ καλύτερες τιμές».

Νατάσα Λέλε

Κοσμήματα ΛΕΛΕ

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της 2ης Λευκής Νύχτας, την οποία περιμέναμε και εμείς και οι καταναλωτές, που είχαν ξεκινήσει την έρευνα αγοράς τους από τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες και όταν συνοδεύονται από δράσεις και εκδηλώσεις – οι οποίες αποτελούν κίνητρο για τον κόσμο να βγει στην αγορά – τα οφέλη είναι σημαντικά για όλους. Γι’ αυτό και θα πρέπει να πραγματοποιούνται τέτοιες δράσεις ανά διαστήματα. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την όλη προσπάθεια και ιδιαιτέρως τους πελάτες μας για την προτίμηση τους στο κατάστημά μας».

Γιώργος Βασιλακόπουλος

Ανδρική ένδυση JORDAN

«Όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν μια πολύ καλή βραδιά για την αγορά. Ο κόσμος βγήκε για βόλτα και επωφελήθηκε από τις μεγάλες εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές του. Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να έχουμε πολύ ελκυστικές τιμές για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τιμά με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του. Οι παράλληλες δράσεις είναι πολύ σημαντικές, γιατί βοηθούν ψυχολογικά τον κόσμο να βγει έξω, να κυκλοφορήσει να περάσει όμορφα και να δει την αγορά, κάτι που η καθημερινότητα δεν του επιτρέπει. Γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και όλους τους φορείς και τους εμπόρους που βοήθησαν στο να δημιουργηθεί αυτή η γιορτή».

Ελένη Ασημακοπούλου

Παιδικά ρούχα TOBOLA

«Η αγορά κινήθηκε πολύ καλά, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και είμαστε χαρούμενοι για όλο αυτό που έγινε, ελπίζοντας  να ξαναγίνει  σύντομα. Σίγουρα είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δράσεις και θα πρέπει ο Εμπορικός Σύλλογος και οι φορείς του τόπου να αναλαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες, διαφορετικές κατά καιρούς, ώστε να υπάρχει κίνητρο για τον κόσμο να βγαίνει, να περνά όμορφα και να κάνει τις αγορές του. Θα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές και πελάτες μας».

Μάκης Ρουσόπουλος

Κοσμήματα ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

«Πήγαν όλα πολύ καλά, όλα ήταν πολύ ωραία οργανωμένα και ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο για την ωραία προσπάθεια. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, βγήκε έξω, διασκέδασε, έκανε τις αγορές του και ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας τίμησαν. Πρέπει να γίνονται συχνά δράσεις, όχι μόνο η Λευκή Νύχτα, για να υπάρχει τόνωση στην αγορά κατά καιρούς».

 

Μιχάλης Μάκαρης

Αθλητικά Είδη EVO SPORT

«Η 2η Λευκή Νύχτα πήγε πολύ καλά, όπως περιμέναμε άλλωστε, γιατί είχαμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς. Πραγματικά άξιζε η ταλαιπωρία και η κούραση και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είχαμε διπλάσια δουλειά, ίσως και παραπάνω, από πέρσι. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί βοηθούν και τους εμπόρους να «φεύγει» το στοκ αλλά και τους καταναλωτές που θέλουν να κάνουν αγορές, να τις κάνει σε συμφέρουσες τιμές. Παράλληλα βοηθάει και την ψυχολογία του κόσμου να βγει έξω, να συμμετέχει στις δράσεις και να κάνει ψώνια, το οποίο, στις εποχές που ζούμε, αποτελεί ψυχοθεραπεία για πολλούς».

Μιχάλης Παπαγιαννόπουλος

OPTICAL CENTER

«Ήταν αρκετά καλύτερα από πέρσι, γιατί και ο κόσμος είχε διάθεση να βγει έξω, να διασκεδάσει και να κάνει τις αγορές τους ενώ κι εμείς ως επαγγελματίες, έχοντας την περσινή εμπειρία ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι και ο κόσμος εξυπηρετήθηκε καλύτερα. Ο κόσμος, αν και είναι τέλος σεζόν επέλεξε να κάνει τις αγορές του γιατί βρήκε προϊόντα σε πραγματικά καλές τιμές και με μεγάλες εκπτώσεις. Το άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα της Λευκής Νύχτας αποδεικνύει ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δράσεις στην πόλη».

Κώστας Ντεβενέζος

Ανδρική Ένδυση NTEVENEZOS

«Οι δρόμοι γέμισαν από κόσμο που βγήκε να κάνει τις αγορές τους και να περάσει καλά. Περιμέναμε ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος και γι’ αυτό ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι, είχαμε εκπτώσεις 50% και 60% σε επιλεγμένα είδη, γι’ αυτό ο κόσμος βρήκε την ευκαιρία να κάνει αγορές, εξυπηρετήθηκε σωστά και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση και πάμε για την επόμενη 3η Λευκή Νύχτα».

Πάνος Μαλλιόπουλος

Κρεοπωλείο ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Το εγχείρημα είναι πολύ καλό και έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να βγει στην αγορά, να κάνει τις αγορές του και να περάσει όμορφα. Ελπίζω να συνεχιστεί και όλοι οι επαγγελματίες να συμβάλουμε από την πλευρά μας με δράσεις για την τόνωση της αγοράς. Εμείς, επιλέξαμε – συμμετέχοντας σε αυτή τη δράση – να δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να δοκιμάσουν κάποια παρασκευάσματα που έχουμε στο κατάστημά μας, τα οποία έγιναν εδώ, από γνωστούς Σεφ, ενώ προσφέραμε και μια έκπτωση 13%, χαρίζοντας ουσιαστικά στους πελάτες μας τον ΦΠΑ».

Διαβάστε ακόμη

Δεύτερη «Λευκή Νύχτα» στον Πύργο: Η νύχτα έγινε μέρα – «Πλημμύρισε» η πόλη και τα καταστήματα (PHOTOS-VIDEO)

Όλη η επικαιρότητα