WEB tv ΕΠΣ Ηλείας

2nd Goalkeeper Camp 2021: «Εντυπωσιακό ξεκίνημα…»! (vid)

Ακούστε το άρθρο

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή Ηλείων τερματοφυλάκων όλων των ηλικιών, ξεκίνησε χθες το απόγευμα και θα διαρκέσει έως τις 3 Ιουλίου στο Γήπεδο Μελιτσόπουλος Park στη Μαραθιά Ηλείας, το 2nd Goalkeeper Camp 2021, που διοργανώνει ο κ. Παναγιώτης Παναγούτσος, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας.

Βασική φιλοσοφία του και του 2nd Goalkeeper Camp 2021, αποτελεί η μεταλαμπάδευση στους συμμετέχοντες αθλητές και η εκμάθηση των βασικών αρχών της θέσης του τερματοφύλακα, δίνοντας βάση σε όλες τις φιλοσοφίες που επικρατούν ανά σχολή.

Οι διοργανωτές τίμησαν για την προσφορά και την παρουσία τους στο καμπ, τους:

Γιώργο Λαμπρόπουλο: Προπονητής τερματοφυλάκων (Πανηλειακός), και Γιώργο Γούνη: Σκάουτερ τερματοφυλάκων (δίκτυο Ακαδημιών Παναθηναϊκού – Δυτική Ελλάδα) και Προπονητής τερματοφυλάκων (Παναρκαδικός) και Γιάννη Καλλιακμάνη (γκολκίπερ Παναιγιαλείου). Πριν την έναρξη της προπόνησης, η διαιτολόγος – διατροφολόγος κα Μαρία Χριστακοπούλου, έδωσε σημαντικές διατροφικές συμβουλές στους συμμετέχοντες στο καμπ.

ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ(Πρόεδρος ΕΠΣΗ): «Έγινε πλέον θεσμός»!

«Είναι μεγάλη τιμή για ολόκληρο το team του Goalkeeper Camp , που καταξιωμένοι τερματοφύλακες και προπονητές θα μας τιμήσουν για 2η χρονιά με την παρουσία τους, ενισχύοντας την προσπάθειά μας, και θα βοηθήσουν με τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου τους συμμετέχοντες αθλητές του Camp». Μια προσπάθεια που στηρίζει η ΕΠΣΗ, και η οποία αγκαλιάστηκε, και εγινε θεσμός».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ (Υπεύθυνος Διοργάνωσης και επικοινωνίας – 2nd Goalkeeper Camp 2021): «Δυνατό ξεκίνημα και συνεχίζουμε…»!

«Ειλικρινά σας αναφέρω ότι το ξεκίνημα του 2nd Goalkeeper Camp 2021, ήταν εντυπωσιακό, και κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε. Η συμμετοχή των παιδιών για τερματοφύλακες είναι εντυπωσιακή, ενώ υπήρχαν και αλλά παιδιά που ήθελαν να συμμετάσχουν, όμως λόγω τεχνικών δυσκολιών, δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε και άλλα παιδιά, και κλείσαμε τις συμμετοχές. Να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν, δείγμα του τεράστιου ενδιαφέροντος που αποδίδουν σε αυτό το 2nd Goalkeeper Camp 2021, το οποίο έγινε ήδη θεσμός, καθώς και την ΕΠΣ Ηλείας που είναι πάντα δίπλα μας ».

Όλη η επικαιρότητα