Βόλεϊ

2ο Beach Volley Double Fun Tournament: Νικητές οι Κουμουνδούρος-Τυριντζή

Εντυπωσίασε, όπως και το πρώτο, το 2ο Beach Volley Double Fun Tournament που διεξήχθη από τον Ολυμπιονίκη με την υποστήριξη του «Parea Espresso» και της «Δωροτεχνικής», στο beach bar «Άμμος και Θάλασσα» στο Καβούρι.

Το τουρνουά έγινε το Σαββατοκύριακο και σε αυτό το δεύτερο μέρος του ήταν μικτό (ένας άνδρας και μια γυναίκα σε κάθε ομάδα) και οι μάχες στην άμμο όπως αναμενόταν εντυπωσιακές.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Μένιος Κουμουνδούρος-Ουρανία Τυριντζή που επικράτησαν 2-0 σετ του ζευγαριού Μαρίνα Καραλή-Σύριος Γιαχαλής.

Να σημειωθεί ότι η Ουρανία Τυριντζή είναι πλέον αθλήτρια του Ολυμπιονίκη και θα ενισχύει την ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας στους φετινούς αγώνες της για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου, πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας, που ξεκίνησε από τον Κόροιβο και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (μαζί με τη σύζυγό του Jana Simankova), ο επίσης πρώην διεθνής Κώστας Χριστοφιδέλης, αρχηγός του Ολυμπιακού και με θητεία και στον Παναθηναϊκό, και οι Μένιος Κουμουνδούρος, Γιώργος Ουτζής, Γρηγόρης Ρουσάκης και Ορέστης Καπετανόπουλος, που έχει παίξει βόλεϊ και στον Κόροιβο.

Τις απονομές έκαναν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος του Ολυμπιονίκη, ο Δημήτρης Μαστορόπουλος, γενικός αρχηγός του γυναικείου βόλεϊ του Ολυμπιονίκη, ο Γιώργος Ουτζής, πρώην κεντρικός του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Σοφός από το PAPARAZZI AXEL ORAIS.

Όλη η επικαιρότητα