Γυναίκα

3 τρόποι για να βρεις κανονική σχέση και να μην κολλήσεις στις «ξεπέτες»…

xepetes.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το sex είναι ωραίο πάει και τελείωσε! Το θέμα είναι βέβαια, ότι στις μέρες μας έχει γίνει και δυσεύρετο! Δεν εννοούμε φυσικά το απλό sex, που εμπεριέχει καθαρά σαρκικές… απολαύσεις και τίποτα περισσότερο, αλλά το sex που θέλει η γυναίκα, δηλαδή αυτό σε σχέση! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, και επειδή το να βρεις σχέση στις μέρες μας είναι δύσκολο ο γυναικείος πληθυσμός εκεί έξω, προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες του, με άλλους τρόπους οι οποίοι είναι οι γνωστοί sex buddies, τα booty calls, τα hook-ups ή οι ξεπέτες να το πούμε και ελληνικά! Δεν το κατακρίνουμε σε καμία περίπτωση, αλλά εν αντιθέσει με τον άντρα, η γυναίκα κινδυνεύει πολύ από τέτοιου είδους σχέσεις. Όχι μόνο υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτεί τον εκάστοτε, αυτό το εχουμε υπεραναλύσει, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο συμβιβασμού και… βολέματος! Και καλά να είναι απλά μια φάση, όταν όμως γίνεται μόνιμη συνήθεια, μήπως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές; Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε 3 βασικούς τρόπους, για να μην κολλήσετε στη ζώνη του… μόνο sex!

1. Βγείτε ραντεβού: Το γεγονός ότι έχετε κάποιον να κάνετε sex δε σημαίνει ότι μπορούν όλες οι υπόλοιπες ανάγκες σας για συντροφικότητα και έρωτα ως διά μαγείας να εξαφανιστούν! Εφόσον λοιπόν ο συγκεκριμένος για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν μπορεί να σας προσφέρει κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε φανταστικό γκόμενο! Μην ξεχνάτε να φλερτάρετε και φυσικά να βγαίνετε ραντεβού! Πάρτε χαμπάρι, ότι δεν έχετε σχέση και ότι ίσως δεν θα έχετε ποτέ αν συνεχίσετε έτσι! Το γεγονός ότι έχετε κάποιον να καλύπτει τις βασικές βιολογικές σας ανάγκες, δε σημαίνει ότι είστε και δεσμευμένη. Αφήστε δε, που εμπεριστατωμένα τις περισσότερες φορές αντί αυτή η κατάσταση να σας… ηρεμεί τα νεύρα, σας τα κάνει χειρότερα! Γι’ αυτό λοιπόν ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί μάλλον αυτός στον οποίο έχετε στραμμένη την προσοχή σας μάλλον δεν την αξίζει!

2. Πείτε όχι στο sex: Ηθικολόγοι δεν είμαστε ούτε και πρόκειται να το παίξουμε! Όποιος θέλει κάνει sex με όποιον του αρέσει και οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θέλει! Αλλά… Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει ότι έχετε ανάγκη από μία σχέση, και επιτέλους γνωρίσατε κάποιον με τον οποίο τα βρίσκετε, ή έστω έτσι δείχνει, και εφόσον ο… sex buddy σας είναι σε αναμονή, που σημαίνει ότι δεν είστε και πεινασμένη για sex, μπορείτε κάπως να το… τρενάρετε! Φυσικά υπάρχουν υπέροχες σχέσεις που ξεκίνησαν εντελώς χαλαρά, αλλά εμείς λαμβάνουμε υπόψη μας τον κανόνα, ο οποίος λέει ότι ο άντρας και δη ο Έλληνας είναι πουριτανός, και δεν τον αφήνει αδιάφορο το πότε θα κάνετε μαζί του sex ή όχι. Οπότε λοιπόν κάντε λίγη κράτει, ειδικά αν έχετε βγει καιρό εκτός… φλερτ και παιχνιδιού, γιατί η πιθανότητα γκάφας είναι μεγάλη!

3. Κόψτε τον sex buddy: Δεν είπαμε έτσι στα καλά καθούμενα, αλλά από τη στιγμή που συνειδητοποιείτε ότι δεν σας αρκούν αυτά που σας προσφέρει ο… εραστής σας, καλό θα ήταν να κόψετε τις επαφές μαζί του! Δεν λέμε, σίγουρα το sex θα σας λείψει, αλλά δε θα πεθάνετε κιόλας! Αφήστε δε που αν κόψετε όλες σας τις επαφές, αυτού του είδους δηλαδή, θα μπορέσετε να αφιερωθείτε ακόμα πιο ουσιαστικά στο στόχο σας, που είναι η εύρεση συντρόφου για να κάνετε όλα αυτά τα φυσιολογικά που κάνουν και οι υπόλοιποι!  Και μην μας πείτε ότι δεν θέλετε και ότι δεν έχετε ανάγκη από κάποιον που θα σας προσφέρει και πολλά άλλα εκτός από sex, γιατί πραγματικά, δεν θα σας πιστέψουμε!

Όλη η επικαιρότητα