Γυναίκα

3 βασικά tips για να γίνει λιγότερο επώδυνη η αποτρίχωση του μπικίνι

mpikinii.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες μετράμε ήδη αντίστροφα για το καλοκαίρι.

Και καλοκαίρι σημαίνει παραλία, μαγιό, ανάλαφρα ρούχα και φυσικά αποτρίχωση, που όσο να είναι το χειμώνα μπορείς να την καμουφλάρεις…

Κι αν η αποτρίχωση μπικίνι σου ακούγεται και φαίνεται “Γολγοθάς”, με τα παρακάτω tips μπορεί να γίνει πιο ανώδυνη!

– Τα κλειδιά της επιτυχίας

Η ταχύτητα , η αποτελεσματικότητα και η σωστή τεχνική είναι τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας προκειμένου να κάνεις λιγότερο επώδυνη την όλη διαδικασία. Ιδιαίτερα αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις αποτρίχωση, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο ειδικό, ο οποίος μπορεί να κάνει «focus» (άρα να εφαρμόσει ανάλογη τεχνική) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

– Προσπάθησε να χαλαρώσεις

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις το σώμα σου και να αισθάνεσαι όσο το δυνατόν πιο άνετα. Την ώρα την αποτρίχωσης πάρε βαθιές ανάσες, που θα σε βοηθήσουν να «καθαρίσεις» το μυαλό σου και να μειώσεις οποιαδήποτε ένταση πριν εφαρμόσεις την επόμενη ταινία αποτρίχωσης.

-Απόσπαση προσοχής!

Μπορεί πολύ συχνά να αποσπάται η προσοχή σου από διάφορα ζητήματα- συζητήσεις και οι υπόλοιποι να σε επαναφέρουν στην τάξη, όμως αυτή τη φορά, πρέπει από μόνη σου να μπεις στη διαδικασία να ταξιδέψεις το νου σου σε εξωτικές παραλίες και νησιά, προκειμένου να αποσπαστείς από την επώδυνη διαδικασία της αποτρίχωσης. Βάλε τέρμα τη μουσική, διάβασε ένα βιβλίο, ξεφύλλισε ένα περιοδικό, βάλε αστεία βιντεάκια στο youtube… κι όλα αυτά για να ξεχαστείς αγαπημένη μου!

queen.gr

Όλη η επικαιρότητα