Αγροτικά Αχαϊα

Πατρών – Κορίνθου: Πότε θα κλείνουν οι αγρότες του Αιγίου την εθνική οδό

Ακούστε το άρθρο

Αναμένοντας τις αποφάσεις και των άλλων μπλόκων της χώρας την ερχόμενη Παρασκευή, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου “Μπακόπουλος-Ντρίνιας” θα πραγματοποιούν καθημερινά μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 5 με 7 το απόγευμα, αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος των βενζινάδικων.

“Από Παρασκευή θα προβούμε σε νέες ανακοινώσεις. Αγωνιζόμαστε κατά της κυβερνητικής πολιτικής που εξαφανίζει τους μικρομεσαίους αγρότες, οδηγώντας τους στην απόγνωση. Δεν πάει άλλο” τονίζει μιλώντας στο filodimos.gr ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Μποδιώτης.

Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με τεράστια υπομονή, μιας και η Νέα Εθνική Οδός παραμένει κλειστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στο ύψος της Ροδινής, με την κυκλοφορία να εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό μεταξύ των κόμβων Ρίου και Αιγίου. Τις δε ώρες του αποκλεισμού της Νέας Εθνικής Οδού από τους αγρότες, η κυκλοφορία θα περνάει και μέσα από το Αίγιο, από τις οδούς Σολωμού, Ρήγα Φερραίου και Κορίνθου, προκαλώντας κομφούζιο και καθυστερήσεις.

Όλη η επικαιρότητα