Αθλητισμός

36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος: Δεύτεροι στο βάθρο οι Μπαντούνας – Σούκουλης

Ακούστε το άρθρο

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος, που αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Κεχαγιάς Γ.– Τσαούσογλου Μαρ. με Ford Fiesta R5, αφού ήταν ταχύτεροι και στην τελευταία Ειδική Διαδρομή, με δεύτερους τους περσινούς πρωταθλητές Γιάννη Μπαντούνα – Κωνσταντίνο Σούκουλη με Mitsubishi EVO VI.

Στην τρίτη θέση οι Petros Pantelis – Pampos Laos με Mitsubishi EVO X.


Στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Γεώργιος Βασιλάκης – Νικόλαος Μουζάκης (Ford Fiesta R5), με τον πολύ γρήγορο Γιάννη Άκρατο – Ευάγγελο Άκρατο (Peugeot 208 VTI 125), να συμπληρώνει την πεντάδα και να κερδίζει και την κατηγορία της F2. Έκτοι γενικής οι Δημήτρης Τσαπέκης – Πετρόπουλος Νίκος της ΑΟΛΑΠ με SUBARU IMPREZA WRX STI. Οι Παναγιώτης και Στυλιανός Κόκκινος της ΑΟΛΑΠ ήταν 16οι γενικής.

Στην κατηγορία της F2, για τα αυτοκίνητα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς όπου όπως γράψαμε νικητές αναδείχθηκαν οι Γιάννης Άκρατος – Ευάγγελος Άκρατος (Peugeot 208 VTI 125), έχοντας ως δεύτερους τους εκπληκτικούς και ταχύτατους τοπικούς οδηγούς Θεόδωρο Τσάκαλο – Δημήτριο Φαρακλιώτη (Toyota Yaris), με τους Κωνσταντίνο Αντωνίου – Απόστολο Μακάριο (Ford Escort RS 2000), να συμπληρώνουν το βάθρο.

Ατυχώς, ο αγώνας είχε συνολικά 11 εγκαταλείψεις, από τα 29 πληρώματα που εκκίνησαν τον αγώνα, εκ των οποίων κάποια με εξόδους από το δρόμο χωρίς βέβαια σοβαρές συνέπειες. Άλλα πληρώματα στερήθηκαν τη σημαία του τερματισμού λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Από τους άτυχους του αγώνα ο Στέλιος Λαινόπουλος με τον Αναστάσιο Παπαδόπουλο, όπως και ο Κώστας Τζέμος με τον Ηλία Παναγιωτούνη.

Γιάννης Μπαντούνας : «Προσπαθήσαμε για ότι καλύτερο»

Οι Γιάννης Μπαντούνας – Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi EVO VI) 2οι γενικής τόνισαν στις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του αγώνα :
«Συγχαρητήρια στους Κεχαγιά – Τσαούσογλου, κινηθήκανε πολύ γρήγορα και μας κέρδισαν δίκαια. Εμείς προσπαθήσαμε για ότι καλύτερο, αρκεστήκαμε στην δεύτερη θέση και τους πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.»

Όλη η επικαιρότητα