Μεσσηνία

38χρονος Καλαματιανός μετέφερε από την Αθήνα 1 κιλό ηρωίνη και 66,8 γραµ. κοκαΐνη

ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Ακούστε το άρθρο

Ενας 38χρονος Καλαµατιανός ο οποίος µετέφερε από την Αθήνα στην Καλαµάτα, σε ειδική κρύπτη στο αυτοκίνητό του, 1 κιλό ηρωίνη και 66,8 γραµ. κοκαΐνη, συνελήφθη το απόγευµα της Πέµπτης στα διόδια Μάναρη Αρκαδίας, από αστυνοµικούς του Τµήµατος ∆ίωξης Ναρκωτικών Καλαµάτας και του Τµήµατος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόµων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι αστυνοµικοί της ∆ίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριµένος εµπλέκεται σε διακίνηση και µεταφορά ναρκωτικών, οπότε το απόγευµα της Πέµπτης τον περίµεναν στα διόδια Μάναρη Αρκαδίας.

Στην έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του βρήκαν σε ειδική κρύπτη, µέσα στο φίλτρο του αεραγωγού της καµπίνας του οχήµατος, 2 ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.002 γραµµαρίων, και 2 ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 66,8 γραµµαρίων. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και χρηµατικό ποσό 365 ευρώ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ως µέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Καλαµάτας για να του ασκηθεί ποινική δίωξη, ενώ πήρε προθεσµία για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Κυριακή.

Πηγή: Εφ. Ελευθερία / Φωτογραφία αρχείου

Όλη η επικαιρότητα