Αθλητισμός

3η αγωνιστική του 3ου πανελλήνιου πρωταθλήματος beach-racket (16-17-18 Αυγούστου 2013 Κρέστενα)

raketa.jpg
Ακούστε το άρθρο

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Στην παραλία του Κάτω Σαμικού διεξάγεται η 3η αγωνιστική του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος BEACH-RACKET.

Οι αγώνες αναμένεται να είναι συναρπαστικοί καθώς και στις τέσσερις κατηγορίες που συμμετέχουν Δυάδες μικτές, Τετράδες μικτές, Δυάδες ανδρών & και τετράδες ανδρών όλα είναι ανοιχτά στην διεκδίκηση του τίτλου. Στις μικτές δυάδες η ομάδα του Πόρτο-Ράφτη έχει ένα προβάδισμα 6 βαθμών από την ομάδα της Βούλας και πάει αποφασισμένη για την τρίτη της πρωτιά. Στις μικτές τετράδες τα πράγματα αντιστρέφονται πλήρως, με την ομάδα της Βούλας να έχει το προβάδισμα των 6 βαθμών από την ομάδα του Πόρτο -Ράφτη και να προσπαθεί για το τρίτο χρυσό μετάλλιο, κάτι που θα την φέρει πιο κοντά στον τίτλο. Στους άνδρες η ισοβαθμία των 17 πόντων μεταξύ των ομάδων της Βούλας και των Κρεστένων δείχνει πόσο δύσκολη είναι οποιαδήποτε πρόβλεψη για την συνέχεια στην δύσκολη και απαιτητική κατηγορία των Δυάδων ανδρών. Στις τετράδες ανδρών η ομάδα των Κρέστενων αναμένει στην καυτή έδρα του Κάτω Σαμικού το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Βούλας για να μειώσει ή και να υπερκαλύψει την διαφορά των 6 βαθμών που τους χωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις από ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά βαθμολογικά και που είναι ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στα φαβορί.

Οι συμμετοχές όπως και πέρυσι είναι πάρα πολλές, 46 δυάδες και 22 τετράδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αναγκάζουν τους διοργανωτές να προσθέσουν και τρίτη ημέρα στο πρόγραμμα των αγώνων.

O Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων εξασφάλισε εκτός από τις αθλητικές εγκαταστάσεις ( γήπεδο, εξέδρα σκεπαστή κλπ.) και την φιλοξενία των περισσοτέρων αθλητών και αθλητριών στην σύγχρονη φοιτητική εστία που διαθέτει η όμορφη πόλη του. Ο συνδιοργανωτής σύλλογος Α.Ο.Π.& Α.Α. Κρεστένων έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου το τελευταίο 20ημερο για πετύχει τον στόχο του. Την επιτυχή τέλεση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής έχει αναλάβει το τμήμα δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας Π.Σ.Α.Ξ.

Το Πρόγραμμα αγώνων της 3ης αγωνιστικής

1.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΥΑΔΕΣ ΜΙΚΤΕΣ
2.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ
3.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΜΙΚΤΕΣ
4.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ
5.ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΥΑΔΕΣ ΜΙΚΤΕΣ
6.ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ
7.ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΥΑΔΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
8.ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
9.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΜΙΚΤΕΣ
10.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ
11.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
12.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Όλη η επικαιρότητα