«3η Έκθεση αξεσουάρ και είδη δώρων» στην πλατεία Κουρούτας

Αντίστροφη μέτρηση για την 3η Έκθεση ‘Αξεσουάρ και Είδη Δώρων’ που θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Αυγούστου στην πλατεία της Κουρούτας.

Η έκθεση που ξεκίνησε δειλά- δειλά από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, γίνεται θεσμός πλέον και συνεχίζει την παρουσία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για μία έκθεση που βρήκε μεγάλη απήχηση στους επαγγελματίες και κέρδισε το κοινό, γι’ αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας προετοιμάζει και φέτος ένα ξεχωριστό event, προκειμένου να γνωρίσει το ευρύ κοινό, και κυρίως οι τουρίστες τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της Αμαλιάδας, και ταυτόχρονα οι επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τις τάσεις της μόδας και να μπορέσουν να κάνουν αγορές σε οικονομικές τιμές, χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Στα περίπτερα των εκθετών οι επισκέπτες θα βρουν κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, σαγιονάρες, αξεσουάρ, χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητα κοσμήματα, καλαίσθητα αξεσουάρ και μάλιστα με τιμές εκπτώσεων.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Μ.Κ.