Life

4 πράγματα που αλλάζουν στη σχέση σας μετά τον ερχομό ενός μωρού

Ακούστε το άρθρο

Το μωρό έρχεται, ο έρωτας φεύγει και μη με πεις κυνική. Αν δεν την δουλέψεις την υπό διαμόρφωση σχέση ο έρωτας θα κάνει φτερά, τα νεύρα θα θρονιαστούν στο σαλόνι και θα κλείσει το μαγαζάκι.

Απλά τα πράγματα, μην ψάχνεις θαύματα. Ο ερχομός ενός μωρού στο σπίτι θα φέρει χαρά και ευτυχία αλλά η σχέση σου με τον Αντώνη θα περάσει δυσκολίες καθώς οι αλλαγές που θα επιφέρει η ύπαρξη του σπλάχνου σας θα την βάλουν σε νέες βάσεις.

SMS: «Να φέρεις πάνες»

Πάει το sexting. Πάνε τα «μωρό μου απόψε θα σε περιμένω στο σαλόνι μόνο με τα απολύτως απαραίτητα». Τα απαραίτητα είναι πια πάνες, γάλα και σαλιάρες. Τα μηνύματά σας είναι μόνο τέτοια. Σε πιο χαλαρές στιγμές το πολύ πολύ να τον αποκαλέσεις αγάπη.

Σεξ; Άσ’ το για αύριο, για μεθαύριο

Η σεξουαλική σας ζωή θα αλλάξει και μη μου πεις όχι γιατί θα είναι ψέμα μεγάλο και μας ακούει και το παιδί. Θα είστε και οι δύο τόσο κουρασμένη που το σεξ θα θυμίζει το snooze στο ξυπνητήρι. Λίγο πιο μετά και λίγο πιο μετά και καταλήγετε να κοιμάστε στον καναπέ με τα ρούχα και τα παπούτσια.

Καληνύχτα στις 22:00, τα λέμε τα ξημερώματα

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά. Τα μάτια κλείνουν από τις 19:00 το απόγευμα, όμως κάνεις κουράγιο και κρατιέσαι μέχρι τις 22:00 για την τιμή των όπλων. Τότε τα βλέφαρα βαραίνουν. Λέγατε να βγείτε και να το κρατήσει το παιδί η πεθερά σου; Τώρα φτάσε μέχρι το κρεβάτι και το συζητάμε.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα