Αρθρογραφία

«4 χρόνια χωρίς τον Σταυραετό µας» 5/2/2008 – 19/11/2019

Ο Σταύρος στα 12 του χρόνια «έφυγε» για πάντα...
Ακούστε το άρθρο

Η σκέψη της δεν σταµατά, γυρίζει πίσω όταν ο δυνατός της Σταύρος, ο γνωστός σ’ όλη την Ελλάδα από τη Γαστούνη «Σταύρος του Καράτε», έκανε αυτή τη φορά το µεγαλύτερο «άλµα».

Ο Σταύρος της στα 12 του χρόνια «έφυγε» για πάντα από τη δική της αγκαλιά και από τις συµβουλές της και αυτή αποφάσισε µε θάρρος να δωρίσει τα όργανά του, δίνοντας ζωή σε άλλα πρόσωπα. Πίστευε και πιστεύει ότι έχει αξία στη ζωή όταν η λύπη ανταµώνει στο τέλος τη χαρά.

Η µικρή Σταυρίνα γεννήθηκε σαν δώρο από τον Σταύρο για να δώσει φως στο σκοτάδι της. Έτσι ο Σταύρος της ποτέ δεν έφυγε από την καρδιά της, τη ζωή της και όταν βραβεύτηκε ως ο δυνατός και αξέχαστος αθλητής στην περσινή «Βραδιά των Άσσων» που διοργανώνει η ΠΑΤΡΙΣ ΣΠΟΡ. H δυναµική Γιάννα Αβραµίδη, κρατώντας τη µικρή Σταυρίνα, τη δύναµη της ζωής της και ο στοργικός πατέρας Κωνσταντίνος Αβραµίδης, πήραν το βραβείο της αναγνώρισης του αξέχαστου Σταύρου.

Το χειροκρότηµα ήταν ατελείωτο από όλους εµάς για όλη την οικογένεια Αβραµίδη, για τα αδέλφια του, την 2 ετών Σταυρίνα, τον 12χρονο Γιώργο και τον 19χρονο Αποστόλη Αβραµίδη. Η δίχρονη Σταυρίνα κράτησε το βραβείο εκείνο για τον Σταυραετό τους, έτσι τον έλεγε η µάνα της δύναµης και της ελπίδας.

Ο Σταύρακας τους όπως τον έλεγε ο µπαµπάς του, ζει και υπάρχει µέσα από το χαµόγελο της ζωής που το έδωσαν σε άλλους, δωρίζοντας τα όργανά του και η ευχή τους είναι να ζήσουν µε υγεία γιατί ο Σταυραετός τους θα χαµογελά για όλους από τον Παράδεισο.

Όλη η επικαιρότητα