Χωρίς κατηγορία

4 διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις το dry shampoo

Ακούστε το άρθρο

Αν με ρωτάς προσωπικά, το κατατάσσω στην κατηγορία με τα beauty θαύματα του μπουντουάρ μου. Για την ακρίβεια δεν θέλω να θυμάμαι πως ήταν τα μαλλιά μου χωρίς να μυηθώ στις μαγικές ιδιότητές του. Εκτός από τη λιπαρότητα όμως, ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ξηρό σαμπουάν (aka dry shampoo) με αυτούς τους τρόπους;

Για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου

Είναι το μυστικό πολλών hairstylists του Hollywood όταν θέλουν να δώσουν περισσότερο όγκο στα μαλλιά των διάσημων πελατισσών τους. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ψεκάσεις με το dry shampoo εκτός από τις ρίζες, κατά μήκος και στις άκρες των μαλλιών και να συνεχίσεις αν θέλεις κάνοντας χαλαρά waves με το ψαλίδι για μπούκλες.

Για να καταπολεμήσεις τον ηλεκτρισμό

Ηλεκτρίζονται πολύ συχνά τα μαλλιά σου; Όπως η λακ, έτσι και το dry shampoo μπορεί να σε βοηθήσει κρατώντας τον ηλεκτρισμό μακριά από τα μαλλιά σου. Απλά ψέκασε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις άκρες τους.

Για ένα ελαφρύ κράτημα, αντί της λακ

Αν αισθάνεσαι κάπως «βαριά» τη λακ στα φρεσκολουσμένα μαλλιά σου, τότε δεν έχεις παρά να ψεκάσεις λίγο dry shampoo σε όλο το μήκος τους. Θα τους προσφέρει ένα ελαφρύ κράτημα, διευκολύνοντάς σε στο χτένισμα που θα επιλέξεις.

Για να καμουφλάρεις τα λευκά

Δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να καλύψεις τα λευκά που μόλις βγήκαν; Κανένα πρόβλημα. Επίλεξε ένα dry shampoo με χρώμα, πολύ κοντινό στη δική σου απόχρωση μαλλιών που εκτός από τη λιπαρότητα θα καλύψει και τα λευκά. Ψέκασε δίνοντας έμφαση στις ρίζες των μαλλιών σου- κυρίως στα λευκά.

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα