Αθλητισμός

40ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Ο αγώνας της χρονιάς!

Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη μέρα έφτασε!

Σήμερα το πρωί, στις 9.30 ξεκινά το αγωνιστικό μέρος του 40ου Ολυμπιακού ραλλυ, του κορυφαίου αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι θεατές που θα βρεθούν σήμερα στις ειδικές διαδρομές του θα παρακολουθήσουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα, αφού στον αγώνα της ΑΟΛΑΠ συμμετέχουν οι κορυφαίοι οδηγοί της Ελλάδας, με συμμετοχές σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Να θυμίσουμε ότι ο φετινός αγώνας που αποτελεί την έναρξη του 55ου  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2019, αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 83,13Km, γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους, τον Λάλα, μήκους 14,70Km, επαναλαμβανόμενη (x3) με τεχνικά κομμάτια που θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ευχαρίστηση στα πληρώματα και την πανέμορφη Φολόη μήκους 13,01Km επαναλαμβανόμενη (x3), με το σκηνικό στο δάσος να είναι βγαλμένο σαν από μυθιστόρημα. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 176,18Km με 93,05Km απλών ειδικών διαδρομών.

Η εκκίνηση του αγώνα σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου θα δοθεί στις 09:30 στην έξοδο του Service Park (σχολείο- γήπεδο Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο της Αρχ. Ολυμπίας στις 15.30.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές στην Αρχαία Ολυμπία.

Όλη η επικαιρότητα