Style

4+1 μπουφάν – παλτό που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το χειμώνα

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο καιρός στη χώρα μας να είναι ακόμη αρκετά καλοκαιρινός… είναι γεγονός όμως πως οδεύουμε προς τον χειμώνα, και σίγουρα αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις την χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

Εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις της μόδας που θα επικρατήσουν τον χειμώνα του 2010 στα μπουφάν – παλτό, και να σου προτείνουμε μερικά από τα πιο κομψά… και φυσικά ζεστά κομμάτια.

Με την βοήθεια του rovo.gr, θα περιηγηθούμε με ευκολία στον ιντερνετικό κόσμο της μόδας, και θα δούμε μπουφάν – παλτό που όπως γράφουμε και στον τίτλο, πραγματικά δεν θα θες να τα βγάλεις από πάνω σου. Ρίξε μια μετιά σε αυτά τα trends, και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου style!

Cozy παλτό με λούτρινη υφή

…κι όταν λέμε λούτρινη υφή, το εννοούμε. Αυτό το στυλάτο παλτό είναι ακριβώς ότι έψαχνες για να συμπληρώσεις το σύνολο σου στα πρώτα χειμωνιάτικα κρύα. Ζεστό, αλλά όχι βαρύ. Κομψό αλλά και casual.

Βαμβακερό μπουφάν με κουκούλα

Σε πιο sport ύφος, το παραπάνω βαμβακερό μπουφάν με κουκούλα (που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί) είναι ότι πρέπει για τις πρωινές (και όχι μόνο) βόλτες σου, τα ψώνια σου κτλπ, ενώ οι ξεχωριστέ ςτου λεπτομέρειες, όπως ο φιόγκος που βλέπεις του δίνουν ένα πολύ χαριτωμένο “χρώμα”.

Παλτό με κουμπιά και μακριά μανίκια

Αυτό το παλτό σε στυλ καπαρντίνας, είναι ένα all time classic, και παρά τη φαρδιά γραμμή του και τον sport γιακά, θεωρείται ένα πολύ κομψό πανωφόρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Ενώ η συγκεκριμένη απόχρωση συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Καρό παλτό

Καρό… κλασσικό, αγαπημένο καρό! Για ακόμη μια χρονιά, πρωταγωνιστεί στις χειμερινές κολεξιόν. Θα το δεις παντού. Εμείς σου το προτείνουμε σε αυτό το υπέροχο παλτό που προσδίδει στο style σου έναν βρετανικό αέρα, και φυσικά… σε κρατάει και ζεστή.

Τζιν μπουφάν με κέντημα

Αυτό το τζιν μπουφάν, είναι μια πιο φθινοπωρινή επιλογή, αλλά στην Ελλάδα ζούμε και ακόμη μέσα στο καταχείμωνο θα έχουμε και πολλές ηλιόλουστες μέρες. Πέρα από το υπέροχο κέντημα που κοσμεί την πλάτη του μπουφάν, το τζιν ύφασμα, δίνει ένα εναλλακτικό και πιο ξεχωριστό ύφος στο ντύσιμό σου. Είτε πιο girly είτε πιο rock, και πάντα ανάλογα με τι θα το συνδυάσεις.

Όλη η επικαιρότητα