Categories: Ψυχαγωγία

5+1 σειρές που θα σε χαλαρώσουν οποιαδήποτε ώρα

Share

Ωραία τα κοινωνικά, τα δράματα, οι περιπέτειες και τα αστυνομικά θρίλερ. Κάποιες φορές όμως, το μοναδικό που χρειάζεσαι όταν ανοίγεις την τηλεόραση, είναι να δεις κάτι που απλά θα σε χαλαρώσει.

Εμείς, στο #Patrisnews, ψάξαμε και βρήκαμε έξι σειρές, ιδανικές, για εκείνα τα μεσημέρια που ψάχνεις να βρεις κάτι να «χαζεύεις» όσο τρως, ή για εκείνα τα βράδια, μετά την δουλειά, που ξαπλώνεις στον καναπέ και αναζητάς κάτι που θα σε ηρεμήσει πριν κοιμηθείς.

Mr. Bean animated

Υπάρχει κάτι πιο διασκεδαστικό από τον Mr. Bean σε καρτούν;

Ο ανεπανάληπτος κύριος Μπιν σε μορφή καρτούν είναι η σειρά animation που διευρύνει τα όρια της συμβατικής κωμωδίας, γεμάτη έξαλλες καταστάσεις που μπορούν μόνο να αποδοθούν από την ελευθερία του κινουμένου σχεδίου. Έτσι, επειδή η αυθεντική σειρά δεν είναι ποτέ αρκετή, ο Μπιν ξαναχτυπά με άφθονες περιπέτειες και ο Ρόουαν Άτκινσον δανείζει τη φωνή του ξανά, στον καθοριστικότερο ρόλο της καριέρας του.

Με τις φωνές των: Ρόουαν Άτκινσον, Σάλι Γκρέις, Ματίλντα Ζίγκλερ

Βρείτε την ΕΔΩ

Big Mouth

Συνεχίζουμε με animation, ή πιο σωστά… animation για μεγάλα παιδιά!

Το Big Mouth, είναι μια σειρά, αφιερωμένη, στην περιπετειώδη, τραγελαφική, και πολλές φορές «άβολη» περίοδο της εφηβείας. Ο Nick, ο Andrew, η Jessi και η Missy διανύουν αυτήν την τρομακτική αλλά ταυτόχρονα μαγική περίοδο, ενώ κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του ιστορία και το δικό του ταξίδι. Το περιεχόμενο είναι 100% ωμό και 100% ξεκαρδιστικό. Συχνά το χιούμορ της σειράς και τα όσα εξελίσσονται μπορεί να «ενοχλήσουν», ωστόσο το μεγάλο αβαντάζ της σειράς είναι πως στ’ αλήθεια βασίζεται σε αυτό το «σοκ» που προκαλούν οι ήρωες της, στους οποίους παρεμπιπτόντως δανείζουν τις φωνές τους μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Βρείτε την ΕΔΩ.

Τα Φιλαράκια

Τα Φιλαράκια, είναι ιδέα, είναι μια σταθερή διαχρονική αξία, είναι η πιο δημοφιλής αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά και είναι αλήθεια πως όσες φορές και να την δεις, δεν την βαριέσαι ποτέ.

Η θρυλική σειρά των 10 κύκλων και των αμέτρητων βραβείων ακολουθεί τις περιπέτειες έξι 20άρηδων φίλων, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα στη δουλειά, τη ζωή και τον έρωτα, στο Μανχάταν του 90′.  Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών και, όπως υποστηρίζουν, η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωνε τους πρωταγωνιστές. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ.

Βρείτε την ΕΔΩ.

The Office

Η βραβευμένη με Emmy, βρετανική σειρά “The Office“, δημιούργημα του αγαπημένου κωμικού Ricky Gervais, θα γίνει το νέο σου κόλλημα.

Μετά, τα Φιλαράκια, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες sitcom που γυρίστηκαν ποτέ. Η σειρά  απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων γραφείου στο υποκατάστημα Scranton της Πενσυλβάνια, της φανταστικής Dunder Mifflin Paper Company. Πανέξυπνο, φλεγματικό χιούμορ, αμέτρητες κωμικές στιγμές – αντίδοτο, στις ημέρες που όλα πάνε λάθος.

Βρείτε την ΕΔΩ.

The Politician

Αδίστακτοι αντίπαλοι, πιπεράτα σκάνδαλα, πισώπλατα μαχαιρώματα, προδοσία. Ο «Πολιτικός» του Netflix έχει το όξινο χιούμορ το Glee, αλλά και ένα εντυπωσιακό καστ.

Οι σχολικές εκλογές είναι στο επίκεντρο της ιστορίας, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Πλατ (ο οποίος προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα) στον ρόλο ενός εφήβου, που θέλει διακαώς να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, γι’ αυτό και ξεκινά νωρίς την προεκλογική του εκστρατεία με σημείο εκκίνησης ένα Λύκειο για πλουσιόπαιδα στην ηλιόλουστη Σάντα Μπάρμπαρα. Στη σειρά αυτή συχνά, τίποτα δεν βγάζει νόημα, ενώ ταυτόχρονα όλα μοιάζουν ιδανικά τοποθετημένα. Τα πάντα είναι ασόβαρα και σοβαρά συγχρόνως, κι αυτά τα στοιχεία είναι που την κάνουν ακαταμάχητη.

Βρείτε την ΕΔΩ.

Γκρέις και Φράνκι

Δεν είναι φίλες, αλλά όταν οι άντρες τους τις αφήνουν γιατί έχουν σχέση μεταξύ τους, η Γκρέις και η Φράνκι αρχίζουν να δένονται σε αυτήν την υποψήφια για Emmy, σειρά.

Γκρέις και Φράνκι… Φόντα και Τόμλιν! Δύο εξαιρετικές ηθοποιοί, σε δύο ανεπανάληπτους ρόλους. Δύο γυναίκες που αγαπούν να μισιούνται, μας χαρίζουν στιγμές άφθονου γέλιου, σε μια απολαυστική κωμωδία. Η σειρά αυτή καταφέρνει να δείξει πολύ όμορφα και με χιούμορ την φιλία, την σχέση gay ζευγαριού σε μεγάλη ηλικία αλλά και την σεξουαλική ζωή αυτών.

Βρείτε την ΕΔΩ.