Life

5 αρώματα που δεν χάνουν την ένταση τους στο κρύο του χειμώνα

Ακούστε το άρθρο

Ο χειμώνας είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται πρωτίστως για τη μονοτονία του.

Μια μονοτονία που προσπαθείς με κάθε τρόπο να τη «σπάσεις», προκειμένου να αισθανθείς όμορφα, να ανανεώσεις τη διάθεσή σου και να νιώσεις ξανά γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ίσως οι τρόποι που χρησιμοποιείς να μην αρκούν. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό την αίσθηση της όσφρησης και δεν υπάρχει ιδανικότερη «οδός» από το να επιλέξεις ένα σαγηνευτικό, μεθυστικό άρωμα, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του. Κάθε σταγόνα από τις ακόλουθες προτάσεις μου, σού εγγυώμαι ότι θα σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία!

The Saffron Collection AmberKorres

Νότες σαφράν, άγριων berries και λεμονιού υποδέχονται μία καρδιά γεμάτη από άνθη – τριαντάφυλλο, βιολέτα, κρίνος – καθώς το κάρδαμο και το σανταλόξυλο προσθέτουν την ένταση των οικείων αρωμάτων της γης. Η κορύφωση της αρωματικής συμφωνίας ανήκει στο κεχριμπάρι! Το The Saffron Collection Amber ανήκει στην ολοκαίνουρια σειρά αρωμάτων του οίκου Korres που έχει ως βάση το πιο πολύτιμο καρύκευμα και είναι μια από τις πιο ξεχωριστές προσθήκες στην αρωματική συλλογή του χειμώνα.

Black Opium, Yves Saint Laurent

Μια δόση αδρεναλίνης, για μια γυναίκα που είναι λαμπερή αλλά και αυθάδης, ενώ λατρεύει να αναζητά την έκσταση. Τρομερά εθιστικό,  το άρωμα Black Opium του οίκου Yves Saint Laurent είναι λουλουδάτο και περιέχει νότες καφέ. Είναι η ζωντανή, αισθησιακή και εθιστική αντίθεση του φωτός και του σκότους.Προκλητικό, συναρπαστικό, με τη μοναδική απαστράπτουσα υφή, το μπουκάλι του Black Opium είναι ένα κατ’ εξοχήν αντικείμενο του πόθου: τρομερά glamour!

Memoire d’une Odeur, Gucci

Αντανακλά αναμνήσεις του παρελθόντος και πολύ νοσταλγικές στιγμές. Στο άνοιγμα της σύνθεσης του Gucci Memoire D’une Odeur Eau De Parfum το Ρωμαϊκό χαμομήλι συνδυάζεται με το πικραμύγδαλο. Η καρδιά του αρώματος αναπτύσσει το άρωμα του Iνδικού κοραλί γιασεμιού και των πετάλων γιασεμιών αγκαλιασμένων από μόσχο, που δίνει βάθος στη σύνθεση, ακολουθούμενη από ένα ακόρντο από θερμό σανδαλόξυλο και τα αεράτα μέρη του κέδρου, εμπλουτισμένα με απαλότητα βανίλιας. Ο αρωματοποιός είναι ο Alberto Morillas που συνέθεσε αυτό το unisex Gucci άρωμα.

Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone

Δίνει την αίσθηση του φρέσκου αέρα και μυρωδιάς από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου και γίνεται το απόλυτο άρωμα για τον φετινό χειμώνα. Το Wood Sage & Sea Salt Cologne του οίκου Jo Malone θα σε γεμίσει χαρά και κάθε επαφή του με το δέρμα σου θα σε ταξιδέψει σε έναν υπέροχο κόσμο.

Halfeti Eau De Parfum, Penhaligon’s

Τόσο απολαυστικά μεθυστικό που αμέσως το ερωτεύεσαι! Το Halfeti Eau De Parfum είναι ένα ζεστό, δυνατό άρωμα αλλά ταυτόχρονα προσφέρει μια σιγουριά. Σε ταξιδεύει μέχρι την Τουρκία, στο Χαλφέτι. Ξεκινά φρέσκο και έντονo με νότες από περγαμόντο, πράσινου της φύσης και αρωματική Αρτεμισία. Εξελίσσεται σε κεφάτο και χαρούμενο χάρη στο γιασεμί και το αρωματικό τριαντάφυλλο. Στο τέλος αφήνει ένα άρωμα από μακρινές χώρες, με βανίλια, σανταλόξυλο, την ιδιαιτερότητα του δέρματος και το διακεκριμένο Ουντ, κεχριμπάρι και πατσουλί.

via

Όλη η επικαιρότητα