Ψυχαγωγία

5 νέες σειρές που πρέπει να δεις

Ακούστε το άρθρο

Η φθινοπωρινή σεζόν μπήκε δυναμικά και τηλεοπτικά, με τις μεγάλες streaming πλατφόρμες να ετοιμάζουν ωραιότατες σειρές για καναπεδάτο λιώσιμο.

Ιδού ποιες ξεχωρίσαμε.

Undone (Amazon)

Μπορεί το Bojcak Horseman να μας αφήνει χρόνους, όμως η νέα σειρά των δημιουργών του κάνει χρήση της τεχνικής του «ροτοσκοπικού» animation και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Στο επίκεντρο της σειράς μια 28χρονη η οποία μετά από ατύχημα βρίσκει τον εαυτό της σε ένα αλλόκοτο ονειρικό καθαρτήριο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.

American Horror Story: 1984 (FX)

Το καλό με αυτή τη σειρά που αριθμεί 9 κύκλους είναι πως από οποιονδήποτε κύκλο και αν την πιάσεις, δεν βρίσκεσαι χαμένος στο σύμπαν της. Ο τελευταίος εμπνέεται από τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του ’80, όπως οι “Παρασκευή και 13”, “Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες” και αποτελεί μια ενήλικη εκδοχή του Stranger Things με πολύ περισσότερο αίμα. Τέλεια!

Watchmen (HBO)

Το εμβληματικό κόμικ των 80s, το οποίο προσέφερε μια βίαιη ανάλυση του φασισμού που υποβόσκει στις υπερηρωικές ιστορίες μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με επιτυχία και τώρα παίρνει τον δρόμο για τη μικρή. Πίσω από τη μεταφορά ο Damon Lindelof των Lost και Leftovers.

The Boys (Amazon Prime)

Συνεχίζουμε υπερηρωικά με μια ακόμα σειρά που έχει ως επίκεντρο ήρωες με σούπερ δυνάμεις, οι οποίοι όμως τοποθετούνται σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας και, όπως θα περίμενε κανείς, συμπεριφέρονται ανάλογα. Κάνουν κατάχρηση των δυνάμεών τους, είναι άκρως κυνικοί, πληρώνονται κανονικότατα και κρύβουν φονικά μυστικά.

The Mandalorian (Disney+)

Μετά τις περιπέτειες του Jango και του Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής ξεπροβάλλει στο σύμπαν του Star Wars και αποκτά τη δική του σειρά δια χειρός Jon Favreau. Το όνομα αυτού: Mandalorian. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο ολοκαίνουργιο κανάλι της Disney, όμως μην ξεγελιέστε από αυτό: φαίνεται αρκετά βίαιη.

via

Όλη η επικαιρότητα