Γυναίκα

5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν νιώθετε ότι είστε η μοναδική single του πλανήτη!

the-secret-to-never-being-single.jpeg
Ακούστε το άρθρο

Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι όχι μόνο δύσκολες αλλά σχεδόν ακατόρθωτες! Αυτό το έχουμε πει πολλές φορές αλλά ακόμα μία δεν βλάπτει! Δεν είναι όμως αστείο και διασκεδαστικό όταν μαζί με τις επίσης single φίλες σας μαζεύεστε, πίνετε, γελάτε και θάβετε τους άντρες οι οποίοι είναι κότες και το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτός τους; Φυσικά το ίδιο ισχύει και τα αγαπητά μας αρσενικά! Τι γίνεται όμως όταν εκεί που είχατε συνηθίσε να βγαίνετε γυναικοπαρέα, τώρα πια έχετε μείνει ολομόναχη γιατί οι φίλες σας… ζευγάρωσαν; Ναι καλές μου, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είναι όλοι οι φίλοι σου σε σχέση, και να είσαι το μοναδικό μπακούρι! Τι γίνεται τότε; Πώς περνάει η ζωή και ο χρόνος όταν δεν έχεις πια τις κολλητές σου να γκρινιάξετε μαζί; Ποιον παίρνεις ένα βράδυ που βαριέσαι για να μιλήσετε ή να πάτε μία βόλτα, όταν ξέρεις ότι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, θα βρίσκονται σε ιδιαίτερες περιπτύξεις; Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού γιατί πολύ απλά όλα είναι μέσα στη ζωή! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν νιώθετε ότι είστε το μοναδικό μπακούρι στον πλανήτη!

1. Μην αισθάνεστε άσχημα που είστε μόνη: Σοβαρά τώρα, καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο αυτό, αλλά οφείλετε να προσπαθήσετε αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας καλό! Κανείς δε θέλει άλλωστε για παρέα μία γυναίκα η οποία είναι μονίμως στην μιζέρια επειδή δεν έχει σχέση και επειδή θα μείνει μόνη για πάντα! Αντιλαμβανόμαστε ότι όλο αυτό είναι ένα βάρος το οποίο σας απασχολεί ακόμα και υποσυνείδητα, και πως οτιδήποτε όμορφο κι αν συμβεί στη ζωή σας, πάντα κάτι θα λείπει, αλλά δείτε το από την άλλη πλευρά: Κάποια στιγμή θα βρείτε σχέση και ίσως κάνετε και οικογένεια, που σημαίνει ότι τότε αρχίζουν τα δύσκολα! Οπότε φροντίστε να χαρείτε την ελευθερία σας όσο περισσότερο μπορείτε!

2. Μην νιώθετε βάρος: Εννοείται ότι τώρα πια η καθημερινότητα των φίλων σας έχει αλλάξει και πως δεν είναι πια όλα τόσο εύκολα και απλά όπως στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αισθάνεστε βάρος. Δεν είπαμε φυσικά να μπαστακωθείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ σπίτι τους, αλλά όταν σας καλούν κάπου, είτε σε σπίτι είτε έξω, δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει να αρνείστε τις προσκλήσεις αυτές. Στο κάτω κάτω είναι φίλοι σας και έχουν την ανάγκη να σας δουν και να σας μιλήσουν! Αφήστε δε, που αν όντως δεν ήθελαν δεν θα σας καλούσαν! Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν σκυλοβαρεθεί ο ένας τον άλλο και να βλέπουν την παρουσία σας σαν λύτρωση! Μην αποκλείετε τίποτα!

3. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας: Όταν το ζευγάρι, που τυγχάνει να είναι και φίλοι σας, κανονίζει μία έξοδο ώστε να γνωρίσετε τον νέο συνάδελφο του ενός, ο οποίος είναι και ωραίος και ενδιαφέρων, δεν υπάρχει λόγος ούτε να θυμώνετε ούτε και να αρνείστε με την πρώτη. Όλα αυτά τα κάνουν, όχι φυσικά για να υπάρχει ακόμη ένα ζευγάρι στο προσκήνιο, ούτε επειδή δεν έχουν τι να κάνουν και με τα προξενιά περνάει η ώρα τους, αλλά επειδή θέλουν να είστε χαρούμενη! Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φορές νιώθετε σαν να σας λυπούνται, αλλά μάλλον αυτό είναι μόνο στη φαντασία σας!

4. Μη στρέφετε πάντα τη συζήτηση στον εαυτό σας: Όπως ακριβώς τα σαλιαρίσματα και τα… ζευγαροθέματα, σας κάνουν έξαλλες και δεν μπορείτε να τα ανεχτείτε ούτε λεπτό, έτσι και να μιλάτε μόνο για τη θυελλώδη ερωτική σας ζωή και πως αλλάζετε τους άντρες σαν τα πουκάμισα και ότι δεν θα κάνετε ποτέ σχέση γιατί είναι μίζερο, μάλλον φέρνει το φιλικό σας ζευγάρι σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπαθείστε να διατηρήσετε μία ισορροπία και κυρίως να είστε ο εαυτός σας. Γιατί καταλαβαίνουμε την αντίδραση που σας βγαίνει όταν είστε μαζί τους, αλλά την καταλαβαίνουν κι αυτοί με αποτέλεσμα να γίνεται ολοφάνερο ότι όλο αυτό είναι ψεύτικο! Σας αγαπάνε γι’ αυτό που είστε και τέλος!

5. Δεν θα είστε μόνη για πάντα: Τώρα να πούμε ότι δεν σας νιώθουμε και δεν αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και την απογοήτευσή σας, θα είναι ψέματα! Ωστόσο έχουμε να σας πούμε το εξής: Ακόμα και στατιστικά να το πάρεις, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων τελικά, όλο και κάποιον βρίσκει στο τέλος, να κάνει παιδάκια και να βγάλει τα γεράματά του! Είναι όμως όντως αυτό που θέλετε; Δεν είναι πολύ καλύτερο να κάνετε τη ζωή σας, να αποκτήσετε τις εμπειρίες και όταν αισθανθείτε έτοιμες να κάνετε το μεγάλο βήμα; Μήπως λοιπόν για να μην έχει έρθει ακόμα στη ζωή σας, σημαίνει ότι δεν είστε έτοιμες; Και τελοσπάντων, για να μείνεις αιώνια μπακούρι στη ζωή αυτή, θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση! Τέλος…


Πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα