Πολιτισμός

«500 Μέρες με τη Σάμερ» σε θερινή προβολή

samer.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με την ταινία του Μαρκ Γουέμπ «500 Μέρες με τη Σάμερ» συνεχίζονται οι θερινές προβολές των Κινηματογραφικών Βραδιών της ΕΛΜΕ Ηλείας και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου. Η ταινία θα προβληθεί σήμερα στις 9:30 το βράδυ, στην αυλή του θεάτρου «Απόλλων».

    Αν και ζει στη σύγχρονη, κυνική εποχή, ο Τομ πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Η Σάμερ δεν πιστεύει ούτε στο ελάχιστο σε οποιαδήποτε μορφή έρωτα, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Τομ από το να προσπαθεί αδιάκοπα να κερδίσει την καρδιά της. Και να την πείσει πως υπάρχει το είδος του έρωτα που έχει τη δύναμη να συνταράξει την καρδιά και να συγκλονίσει τον κόσμο ενός ανθρώπου…

   Αγόρι γνωρίζει κορίτσι. Το αγόρι ερωτεύεται. Το κορίτσι όχι. Αυτή είναι η απλή ιδέα της γλυκόπικρης κωμωδίας που καταχειροκροτήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, καθώς και σε διάφορα άλλα κινηματογραφικά φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί. Ο Μαρκ Γουέμπ σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, μετά από προϋπηρεσία σε μουσικά βίντεο διάσημων καλλιτεχνών, και εκμεταλλεύεται τη μοναδική χημεία των πρωταγωνιστών Ζόε Ντεσάνελ και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ.


Επιμέλεια Ν.Σ

Όλη η επικαιρότητα