Ελλάδα

55χρονη γυναίκα που πήγε να κάνει Πρωτοχρονιά στη χιονισμένη Ευρυτανία βρήκε τραγικό θάνατο

Ακούστε το άρθρο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από την Αθήνα που πήγε με φίλους στην Ευρυτανία για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Η παρέα βγήκε για διασκέδαση και μετά το ρεβεγιόν επέστρεφε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που ήταν έξω από το Καρπενήσι κοντά στο χωριό Άγιος Νικόλαος.

Η ώρα ήταν 2:30′ περίπου τα ξημερώματα και όλα πήγαιναν τέλεια. Όμως λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από το πολύ χιόνι και εγκλωβίστηκαν.

Επειδή το σημείο που διέμεναν ήταν σχετικά κοντά τα δυο ζευγάρια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο πήραν τη μοιραία απόφαση να το αφήσουν εκεί και να πάνε μέχρι τα δωμάτιά τους περπατώντας μέσα στα χιόνια.

Δυστυχώς μετά από μερικά λεπτά πορείας μέσα στο χιόνι η μια γυναίκα της παρέας, ηλικίας 55 ετών, σωριάστηκε μέσα στα χιόνια.

Όπως όλα δείχνουν, η 55χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, που πιθανότατα δεν γνώριζε και όταν εκτέθηκε στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες την πρόδωσε η καρδιά της. Να σημειώσουμε ότι είχε περίπου 30 πόντους χιόνι και ο υδράργυρος εκείνη την ώρα ήταν αρκετά κάτω από το μηδέν.

Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει ποια ήταν η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας που έφυγε τόσο άδικα μετά την αλλαγή του χρόνου.

Πηγή: lamiareport.gr

Όλη η επικαιρότητα