Αθλητισμός Ηλεία

5ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Moto Cross – Πρεμιέρα σήμερα στα Δουνέικα Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Με 83 συμμετοχές θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος moto cross ( χωρίς τις εκπρόθεσμες που λήγουν την Παρασκευή το βράδυ ) από το Σωματείο ΔΙΑΘΛΗΣΗ στην πίστα (ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) στα ΔΟΥΝΕΙΚΑ ΗΛΕΙΑΣ .

Το σωματείο της Ηλείας θα εκπροσωπεύσουν οι Μητρόπουλος Σπύρος που προηγείται στη κατηγορία SENIOR , ο Ταμβάκος Χρήστος –Παναγιώτης στην ΜΧ 65 (3ος μέχρι τον προηγούμενο αγώνα), ο Κατσάνης Γεώργιος, ο Αποστολάτος Νικόλαος και ο Λιβέρης Ιωάννης στην ΜΧ 2, καθώς και ο Αλεξόπουλος Παναγιώτης στην ΜΧ OPEN.

Από την ΑΟΛΜΟ στον αγώνα συμμετέχουν ο Νίκος Κανελλόπουλος στην ΜΧ 85, ο Δημήτρης Κοντελέτας στην ΜΧ 1, ο Γιάννης Καυκάς και ο Νίκος Σωτηρόπουλος στην ΟΠΕΝ.

Σήμερα Σάββατο από τις 11:00 θα ξεκινήσουν τα Χρονομετρημένα και θα ακολουθήσουν τα πρώτα σκέλη των ΜΧ 65, ΜΧ 85, MX OPEN, καθώς και οι κατατακτήριες των ΜΧ 1 και ΜΧ 2, ενώ να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλάθλους.

Αύριο Κυριακή από 09:00 έως 11:00 θα ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα και από τις 11:00 και μετά οι υπόλοιποι αγώνες , όπου ο συναγωνισμός θα είναι έντονος, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα παίζετε σε όλες τις κατηγορίες.

Έντονο είναι και το τοπικό ενδιαφέρον με διψήφιο αριθμό συμμετοχών, ενώ αύριο η είσοδος θα είναι 5 ευρώ και για τα παιδιά δωρεάν.

Η ΔΙΑΘΛΗΣΗ περιμένει την ανταπόκριση των Ηλείων φιλάθλων του Μηχανοκινήτου Αθλητισμού και όχι μόνο, σε μια από τις καλύτερες πίστες της ενδοχώρας.

Όλη η επικαιρότητα