Αθλητισμός

6 Χρυσά για το Σύλλογο Σαολίν της Αμαλιάδας

lymperi_eleni.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 18ο διασυλλογικό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών. Διοργανωτής του πρωταθλήματος ήταν ο ΜΑΣΤΕΡ Δημήτρης Παπαβασιλείου για τον Α.Σ Σαολίν Κουνγκ Φου Ν. Ελλάδας με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλίου και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 16 Σύλλογοι και 200 αθλητές και αθλήτριες.

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν Γου Κουνγκ Νοτίου Ελλάδος [http://www.shaolin-ileia.gr], ο Σύλλογος που διαδίδει τη Κουλτούρα του Σαολίν στην Αμαλιάδα, με το Δάσκαλο Καπατσούλια Παναγιώτη, έλαβε μέρος με 4 Σπουδαστές και 2 Σπουδάστριες, κι επέστρεψε με 6 Χρυσά μετάλλια.

Αναλυτικά η ομάδα του Συλλόγου της Αμαλιάδας κατέκτησε:

1η θέση στις φόρμες Δεξιότητας Βετεράνων Ανδρών Βασικού Επιπέδου με τον Καναβό Διονύσιο που βαθμολογήθηκε με 26,2

1η θέση στις φόρμες Δεξιότητας Ανδρών Αρχικού Επιπέδου με τον Περιβολίωτη Παναγιώτη που βαθμολογήθηκε με 25,7

1η θέση στις μαλακές φόρμες Δεξιότητας Ανδρών Βασικού Επιπέδου με τον Χαντζή Αριστοτέλη που βαθμολογήθηκε με 26,4

1η θέση στις μαλακές φόρμες Δεξιότητας Γυναικών Βασικού Επιπέδου με τη Λυμπέρη Ελένη που βαθμολογήθηκε με 26,2

1η θέση στις φόρμες Δεξιότητας Βετεράνων Γυναικών Αρχικού Επιπέδου με την Αθανασοπούλου Γεωργία που βαθμολογήθηκε με 25,9

1η θέση στις στις μαλακές φόρμες Δεξιότητας Βετεράνων Ανδρών Αρχικού Επιπέδου με τον  Καλογερόπουλο Ιωάννη που βαθμολογήθηκε με 25,7

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν Γου Κουνγκ Νοτίου Ελλάδος, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του Σαολίν [http://www.shaolin-europe.org/] της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [http://www.shaolinfederation.gr] και πιστοποιημένος από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ] [http://www.shaolinculturalcenter.gr], του Επίσημου φορέα του Σαολίν στην Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +30 6970056520 ή να επισκεφτείτε το χώρο που στεγάζεται στην οδό  Αχιλλέα Μπουντουβή 39, στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα