Life

6 περίεργα σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι καλός στο σεξ

Ακούστε το άρθρο

Τι σχέση μπορεί να έχει το πώς φέρνει τη γυροβολιά στην πίστα με το πόσο καλός είναι στο σεξ; δεν είναι αστείο, ούτε αυθαίρετο αυτό που μόλις είπα. Έχουν γίνει έρευνες, επιστήμονες κι ανθρωπολόγοι έχουν σκύψει πάνω από το ζήτημα, αναζητώντας αποδείξεις, σημάδια κάθε άλλο παρά προφανή που να οδηγούν ένα- ένα κι ακόμα καλύτερα όλα μαζί στο ευεργετικό συμπέρασμα ότι αυτός που έχεις απέναντί σου και πολύ ποθείς, κάνει καλό κρεβάτι.

#1 Δεν αποφεύγει το eye contact

Γιατί είναι θαρραλέος, έχει αυτοπεποίθηση και βασικά μιλάει με τα μάτια γιατί μάλλον σε θέλει. Καλό σημάδι.

#2 Του αρέσει το παγωτό με γεύση καφέ ή μόκα

Το 2013 ο νευρολόγος, ψυχίατρος και καθηγητής του Ινστιτούτου Μυρωδιάς και Γέυσης του Σικάγο, Alan Hirsch δημοσίευσε έρευνα που υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη γεύση μαρτυρά άνθρωπο που δεν τον τρομάζει το μέλλον και που ζει με πάθος τη στιγμή.

#3 Έχει βιβλία στο σπίτι

Σημάδι ότι διαβάζει, άρα του αρέσει να εξερευνά, να μαθαίνει δεν είναι ξύλο απελέκητο. Κι αυτός είναι ένας άντρας που θέλεις στο κρεβάτι σου.

#4 Παίρνει ρίσκα

Οι μελέτες έχουν αποδείξει πως ο φόβος που καταπολεμάται και οδηγεί στην έκρηξη αδρεναλίνης είναι φυσικό αφροδισιακό. Ένας άντρας που τολμά, που του αρέσουν τα extreme sports, η περιπέτεια και δεν έχει τάξει τη ζωή του στο βαθούλωμα το καναπέ, γοητεύει και χωρίς έκπληξη, έχει πάθος στο σεξ.

#5 Του αρέσει το φαγητό

Υπό την έννοια ότι απολαμβάνει το γεύμα του, όχι να τρώει πέντε κατσαρόλες στην καθισιά του, αυτό είναι υπερβολή, συν ότι προκαλεί βαρυστομαχιά. Κυρίως ότι του αρέσει να δοκιμάζει νέες γεύσεις, να τρώει και να το χαίρεται. Ειδικά αν τρώει αργά κι όχι σαν να φοβάται μήπως του πάρουν το πιάτο, ακόμα καλύτερα. Δεν βιάζεται, γενικώς και ειδικώς.

#6 Είναι καλός χορευτής

Η κορυφαία κοινωνική ανθρωπολόγος Helen Fisher υποστηρίζει πως ο τρόπος που χορεύει κάποιος μπορεί να σχετίζεται με το ερωτικό του προφίλ. Αν χορεύει, κινείται, αν κινείται είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και κοινωνικός, άνετος, με αυτοπεποίθηση.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα