Hobby

7 συνταγές από ταινίες, βιβλία & σειρές που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου

mpira.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινάμε λέγοντας πώς είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως το 90% όσων έχουν δει Harry Potter έχουν δοκιμάσει να φτιάξουν την περίφημη βουτυρόμπιρα (ακόμα και ΄γω που έχω δει μόλις 2 ταινίες…). Τι είναι όμως αυτό που μας κάνει όλους να θέλουμε να φάμε/πιούμε το απεριτίφ μιας ταινίας; Μήπως είναι ο τρόπος ο οποίος μας το πασάρουνε; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο νόστιμο όσο φαίνεται;

Συνταγές από ταινίες λοιπόν και ξεκινάμε!

– Butterbeer (Harry Potter)

Αν και εσύ θες να νιώσεις λίγο Ηarry Potter στη θέση του Harry Potter, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να φτιάξεις την αυθεντική βουτυρόμπιρα!

– Green Eggs and Ham (Dr. Seuss)
 
Χωρίς χρωστικές ουσίες αλλά με έναν εύκολο τρόπο το μυστικό βρίσκεται σε μια ειδική χρωστική που βρίσκεται στο κόκκινο λάχανο και σε συνδυασμό με το ασπράδι του αυγού επέρχεται η μεταβολή τουpH και έτσι του επιτρέπει να μετατραπεί σε ένα πρασινωπό – μπλε χρώμα, που είναι εντελώς ακίνδυνο.

– Εlven Lembas Bread (The Lord of The Rings) 

Με λίγα λόγια πρόσθεσε λίγο κρεατάκι (μπέικον) στη ζύμη του ψωμιού σου και θα “χεις το ψωμί του Λέγκολας!

– Romulan Ale (Star Trek)

Ή αλλιώς, το εξωγήινο αλκοόλ! Αυτά που θα χρειαστείς είναι λίγο blue curacao, λίγο ρούμιgrain alcoholκαι ένα energy drink.

– Bantha Milk (Star Wars)

Κανένα ταξίδι στο Tatooine δεν είναι ευχάριστο εάν δεν έχει το batha milk! Αν δεν με πιστεύεις δες την παρακάτω αξιολάτρευτη διαφήμιση. Για το… γαλάζιο γάλα θα χρειαστείς: γάλα, ρούμι καρύδας, amarettoκαι blue curacao.

– Dothraki Blood Pie (Game of Thrones)

Σε μια πιο ευχάριστη εκδοχή του gif από πάνω, στο παρακάτω βίντεο, θα δεις δυο παλαβές να φτιάχνουν την πίτα που λατρεύουν οι απανταχού fans του GOT… Παρ ΄όλα αυτά το βιβλίο όλων των συνταγών της σειράς μπορείς να το βρεις εδώ.

Πηγή: rise.gr

 

 

 

 
 
 

 

Όλη η επικαιρότητα