Αθλητισμός

Με 8 Αθλητές η ΑΟΛΑΠ στο Rally Sprint «Μολών Λαβέ»

Ακούστε το άρθρο

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιείτε ο 5ος και τελευταίος γύρος του Κυπέλλου Χώματος, το Rally Sprint Μολών Λαβέ που διοργανώνει η ΛΑ Σπάρτης.

Μπορεί η υπόθεση κυπελλούχος να έχει κλείσει, με τους Χαλκιά Θέμη-Κόντο Κωνσταντίνο να απουσιάζουν καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στο Κύπελλο από την Αμαλιάδα, αλλά τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά για την 2η και 3η θέση καθώς και για την κατάκτηση της F2. Οι διεκδικητές δηλώνουν το παρών, έτσι με 36 συμμετοχές σίγουρα θα δούμε δυνατό ανταγωνισμό.

To παρών στον αγώνα θα δώσουν και 8 αθλητές της ΑΟΛΑΠ και συγκεκριμένα οι :

– Πανούτσος Παναγιώτης (φωτο) με Toyota Yaris (με συνοδηγό τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο) που έχει εξασφαλίσει την επικράτηση στην βαθμολογία της C6 και βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά στην F2 από τα φαβορί Γιάννη και Βαγγέλη Ακράτο με το Peugeot 208 R2.

– Λαϊνόπουλος Στέλιος – Παπαδόπουλος Αναστάσιος με το Subaru Impreza της C2/A8 που θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 26ου Rally Sprint Αμαλιάδας, κερδίζοντας τον αγώνα, διατηρώντας τις μαθηματικές ελπίδες τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία του Κυπέλλου

– Θοδωρής Πανούτσος συνοδηγός του Θοδωρή Τσάκαλου της ΑΛΑ Λαμίας με Toyota Yaris της C6/A5

– Αγγελόπουλος Αντώνης – Δίπλας Χρήστος που διψούν για δυνατή επιστροφή μετά και τις ατυχίες που τους έχουν ταλαιπωρήσει με τον κινητήρα του Toyota Yaris της C6/A5.

– Ίαν Παπανικολάου συνοδηγός στο «θηριώδες» Toyota Land Cruiser LC90 του Κουτσουμπού Φώτη της ΑΛΑΜ Μεσογαίας στην κατηγορία TZ1.

Όλη η επικαιρότητα