Γυναίκα

8 stylish τρόποι να αναβαθμίσεις το ponytail σου αυτό το χειμώνα (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν μερικά κορίτσια που δεν κάνουν βήμα χωρίς το ponytail τους (κι εγώ ανήκω σε αυτά).

Ναι, είμαστε όλες εμείς που θα φύγουμε από το σπίτι με τα μαλλιά λυτά στους ώμους και θα καταπατήσουμε την υπόσχεση (”σήμερα αλήθεια θα αφήσω τα μαλλιά μου κάτω”) το επόμενο δευτερόλεπτο. Ασυναίσθητα. Εντελώς μηχανικά. Θα περάσουμε τα χέρια μας στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας και θα πιάσουμε τα μαλλιά μας με το μικρό λαστιχάκι που πάντα έχουμε φορεμένο στο δεξί καρπό μας, νιώθωντας παράλληλα μία απίστευτη ανακούφιση.

Αυτό το άρθρο, λοιπόν, είναι αρχικά αφιερωμένο σε όλα τα “ponytail girls” (aka κορίτσια που λατρεύουμε τις κοτσίδες), αλλά και σε εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι συνεχώς με το hairlook σου, μιας και θα βρεις 8 stylish τρόπους να αναβαθμίσεις το κλασικό ponytail σου.

Κάνοντας μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι, με mini braids, με πιο vintage ύφος ή “στολισμένο” με αξεσουάρ, πάρε ιδέες για το ponytail σου, όπως τις παρουσίασαν στα fashion shows τους μεγάλοι Οίκοι Μόδας για αυτή τη σεζόν και δημιούργησε.

Balmain

Αν είσαι ροκ τύπος (και όχι μόνο).

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο rock ‘n’ roll look, τότε, το hairstyle που είδαμε στο show του Οίκου Balmain θα σε ενθουσιάσει. Τρεις ανάποδες γαλλικές πλεξούδες (ξεκινώντας από το κέντρο) σε συνδυασμό με ένα κατά τα άλλα ολόισιο sleek ponytail θα γίνει το αγαπημένο σου hairlook.

Delpozo

Αν τα βλέπεις όλα από μία πιο φουτουριστική πλευρά.

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνεται λίγο περίπλοκο, όμως κοιτώντας πιο προσεκτικά θα δεις πως σε αυτό το χτένισμα συνδυάζονται δύο ponytails σε ένα, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά πέφτουν λυτά στους ώμους στο πίσω μέρος.

Carmen Marc Valvo

Αν είσαι curly girl (aka για εσένα που έχεις σγουρά μαλλιά).

Κάλυψε εντέχνως το λαστιχάκι από το ponytail σου, τυλίγοντάς το με μία τούφα από τα μαλλιά σου και άφησε τις μπούκλες σου να πρωταγωνιστούν. Εναλλακτικά, χάρισε όγκο στο κάτω μέρος του ponytail σου.

JW Anderson

Αν βαρέθηκες την κλασική χωρίστρα.

Γύρνα το κεφάλι σου στο πλάι και πιάσε όλα τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά σε ένα σφιχτό sleek ponytail. Είσαι έτοιμη!

Rochas

Αν θέλεις να δώσεις ένα πιο ρομαντικό, vintage ύφος στο look σου.

Ψάξε στο συρτάρι για το διχτάκι που έπιανε τα μαλλιά της η γιαγιά σου. Ναι, ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις και εσύ, υιοθετώντας το look που είδαμε στο fashion show του Οίκου Rochas, που συνδυάζει το chignon με το ponytail. Τύλιξε την κοτσίδα σου μέσα στο διχτάκι (αφού πρώτα καλύψεις το λαστιχάκι με μία τούφα από τα μαλλιά σου) και σαν τελευταία πινελιά πρόσθεσε ένα μικρό φιογκάκι πάνω από το ύψος της.

Aigner

Αν κάτι σου λείπει…

Αν το χαμηλό ponytail σου, σου φαίνεται πολύ άδειο, τότε πρόσθεσε ένα αξεσουάρ (εδώ μία μαύρη, δερμάτινη μπαρέτα) λίγο πιο πάνω από το σημείο που έπιασες τα μαλλιά σου.

Eudon Choi

Αν ψηφίζεις το wet look και το χειμώνα.

Σπάσε τον κανόνα που θέλει να υιοθετείς το wet look μόνο το καλοκαίρι και δημιούργησε ένα wet boyish ponytail με μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Chic and simple.

Tory Burch

Αν αγαπάς το βελούδο, τις κορδέλες και την Katharine Hepburn

”Μαζί με τον Tory (ο σχεδιαστής) εμπνευστήκαμε αυτό το look από το ρόλο της Katharine Hepburn στην ταινία ”Philadelphia Strory” είπε ο hairstylist Guido Palau, ο οποίος πρόσθεσε μία μαύρη βελούδινη κορδέλα στο πίσω μέρος του ponytail και συνέχισε “Η τελευταία πινελιά με τη μαύρη κορδέλα έδωσε ένα πιο ρομαντικό, σοφιστικέ και χαριτωμένο ύφος στο look”.

Extra tip: Συνδύασε το χαμηλό sleek ponytail σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ear cuffs, όπως είδαμε στο show του οίκου Mulberry.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα