Ηλεία

8ο Φεστιβάλ Πηνειού στα Καβάσιλα – Μαρίνος-Βασιλόπουλος παρουσίασαν το πρόγραμμα

Ακούστε το άρθρο

Το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου και Μουσικής του Δήμου Πηνειού στο Ανοικτό θέατρο Καβασίλων ξεκινά στις 22 Ιουλίου το πρόγραμμά του με σημαντικές θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος που ανακοίνωσε το πρόγραμμα,στο θέατρο θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω κορονοϊού. Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστηκε τους εθελοντές Γιώργο Μητσόπουλο και Χρ. Συλαϊδή καθώς και τον πρόεδρο των Καβασίλων Σωκράτη Βάγγη για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή του Φεστιβάλ που είναι γνωστό σε ολόκληρη την Ηλεία. Ο κ. Βασιλόπουλος κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει τις παραστάσεις γιατί η Ηλεία παράγει πολιτισμό.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος τόνισε ότι δήμος συνεχίζει απτόητος την δράση πολιτιστικών γεγονότων και υπενθύμισε την προεκλογική δέσμευσή του ότι ο δήμος Πηνειού θα είναι μια πολιτιστική κυψέλη και «για το λόγο αυτό είχα μια και μόνο μια επιλογή προσώπου αυτό του Δημήτρη Βασιλόπουλου  που γνωρίζει καλύτερα από όλους το θέμα. Ο Δήμος στηρίζει τις πρωτοβουλίες του και ενθαρρύνει τις δράσεις του»

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα παραστάσεων του 8ου Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού έχει ως εξής: Στις 22 Ιουλίου ο παπουτσωμένος Γάτος, στις 31 Ιουλίου παράσταση καραγκιόζη με τον Γιάννη Αθανασίου, στις 3 Αυγούστου η κωμωδία «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω», με την συμμετοχή του Σπύρου Πούλη, του Σπύρου Σπάντιδου, του Σταύρου Νικολαϊδη και της Μιρέλλας Κουρεντή και στις 5 Αυγούστου η μουσική παράσταση για παιδιά « Όρνιθες» από τις «Μαγικές Σβούρες».

Στις 9 Αυγούστου «Δάφνες και Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Θανάση Πατριαρχέα, τον Τάσο Χαλκιά και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Στις 10 Αυγούστου Αρτ (κωμωδία) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και στις 21 Αυγούστου η κωμωδία «Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει»

Όλη η επικαιρότητα