Γυναίκα

9 μυστικά ομορφιάς για να είσαι λαμπερή όταν δεν έχεις χρόνο

41876-omorfia-peripoiisi-makigiaz.jpg
Ακούστε το άρθρο

Tips, ιδέες και συμβουλές για να πετύχεις τέλειο αποτέλασμα και να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο

Αν η καθημερινή περιποίηση σου φαίνεται βουνό και μπλέκεσαι ανάμεσα σε εκατοντάδες μπουκαλάκια ομορφιάς ή αν απλά δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε make-up και μαλλιά, τα παρακάτω tips ίσως σου φανούν χρήσιμα. Η makeup artist Mari Shten σου δίνει ιδέες για να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο.

1. Συνδύασε έξυπνα

Ένα εύκολο trick που εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα είναι ο συνδυασμός της ενυδατικής κρέμας με το concealer.Η make-up artist προτείνει να αναμείξεις μικρή ποσότητα κρέμας με λίγοconcealer και να απλώσεις ομοιόμορφα στο πρόσωπο.Έτσι θα αποφύγεις τοmakeup που επιβαρύνει το δέρμα σε καθημερινή βάση, θα δημιουργήσεις τηδική σου ελαφριά BB κρέμα και θα αποκτήσεις λείο δέρμα σε λίγεςκινήσεις.

2. Ενυδάτωσε άμεσα

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι ίσως το μοναδικό task που δεν πρέπει ναπαραλείπεται ποτέ και ιδιαίτερα το καλοκαίρι που είμαστε συνέχειαεκτεθειμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες. Μία ενυδατική κρέμα σε εύχρηστησυσκευασία, που μπορείς να έχεις πάντα στην τσάντα σου και που έχει ωςβάση της το νερό ώστε να απορροφάται γρήγορα, θα σου λύσει τα χέρια.

3. Επένδυσε σε παλέτες

Εκτός του ότι θα αποφύγεις να ψάχνεις το κάθε προϊόν ξεχωριστά μέσα στο νεσεσέρ σου, μία παλέτα που περιέχει σκιές, lips και blushes θα σε διευκολύνει στο χρόνο του μακιγιάζ και θα σου δώσει τη δυνατότητα ανεξάντλητων συνδυασμών. Η Shten προτείνει να μπερδέψεις χρώματα, να χρησιμοποιήσεις λίγο από το creamy lip σου ως blush ή λίγη από την ιριδίζουσα σκιά σου για μικρές λάμψεις στο πρόσωπο.

Πηγή: missbloom.gr

Όλη η επικαιρότητα