Smile Ψυχαγωγία

9 ζευγάρια που ερωτεύθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που βρήκαν το άλλο τους μισό "εν ώρα εργασίας"!
Ακούστε το άρθρο

Η χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους αποτελεί μυστήρια υπόθεση και δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί τι είναι αυτό που ενώνει με τέτοια μαεστρική επιτυχία δύο άτομα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε την πραγματική φύση της σχέσης συμπρωταγωνιστών με αδιαμφισβήτητη χημεία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα δεν είχαμε πέσει έξω, αφού αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί που ερωτεύθηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

1. Μαριάννα Τουμασάτου & Αλέξανδρος Σταύρου

Οι ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά της Έλενας Ακρίτα “Βέρα στο Δεξί”, υποδυόμενοι ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Απ’ό,τι φάνηκε δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ, αφού μεταξύ τους αναπτύχθηκε ένας πολύ δυνατός έρωτας που διαρκεί μέχρι σήμερα.

2. Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Πάνος Βλάχος

Γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και το ζευγάρι δείχνει ακόμα και σήμερα να είναι πολύ ευτυχισμένο.

3. Eva Mendes & Ryan Gosling

Ήταν κεραυνόβολος έρωτας για τους διάσημους ηθοποιούς του Hollywood, οι οποίοι μετά την ταινία “Στο τέλους του δρόμου” έγιναν και επίσημα ζευγάρι και σήμερα είναι ευτυχισμένοι με τα δυο τους παιδιά.

4. Angelina Jolie & Brad Pitt

Αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Hollywood, αφού ο τότε παντρεμένος Pitt για τα μάτια της Jolie διέλυσε μια σχέση ετών με τη Jennifer Aniston. Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Mr & Mrs Smith”, απέκτησαν 6 παιδιά και σήμερα βρίσκονται στα δικαστήρια για την επιμέλειά τους και τη μοιρασιά της περιουσίας τους.

5. Θανάσης Ευθυμιάδης & Άννα Δημητρίεβιτς

Γνωρίστηκαν στη σειρά “Για την Άννα” όπου συμπρωταγωνίστησαν και από τότε είναι μαζί, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μεγαλώνοντας τα παιδιά τους.

6. Johnny Depp & Amber Heard

Μπορεί η πρώην σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του να περίμενε 14 χρόνια για την πρόταση γάμου, εκείνος τελικά προτίμησε να την κάνει στην συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Μεθυσμένο Ημερολόγιο”, Amber Heard, αφού πρώτα χώρισε τη Vanessa Paradis. Ύστερα από μια θυελλώδη σχέση, το ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια με δημόσιο διασυρμό και των δύο ηθοποιών.

(Photo by John Phillips/UK Press via Getty Images)

7. Γιάννης Τσιμιτσέλης & Βάσω Λασκαράκη

Συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά “Πολυκατοικία” υποδυόμενοι το παντρεμένο ζευγάρι και όπως η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, στη δική τους περίπτωση έγινε το αντίθετο. Οι ηθοποιοί παντρεύτηκαν και απέκτησαν μία κόρη ενώ λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν.

8. Penelope Cruz & Javier Bardem

Συνειδητοποιώντας την εκρηκτική χημεία τους, ύστερα από τη συμμετοχή τους στην ταινία “Vicky Christina Barcelona”, οι ηθοποιοί αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και στην πραγματικότητα και ύστερα από περίπου 13 χρόνια είναι ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά.

9. Kit Harington & Rose Leslie

Οι τηλεοπτικοί Jon Snow και Ygritte από τη σειρά Game of Thrones μπορεί να μην απέκτησαν το δικό τους happy end στην οθόνη, το κατάφεραν όμως στη ζωή. Το ζευγάρι με την ακαταμάχητη χημεία παντρεύτηκε το 2018 και πριν από λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Πηγή: missbloom.gr

Όλη η επικαιρότητα