Ποδόσφαιρο

9ο Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού: Μοναδικές εμπειρίες για τους ερυθρόλευκους του Τ. Φερεκίδη!

Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε δύο ημέρες σε Καραϊσκάκη και Ρέντη, οι Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κορυφαίους επαγγελματίες του συλλόγου, όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι στη δουλειά τους, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Σκοπός του σεμιναρίου άλλωστε, που συνέπεσε με τα 20 χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας, είναι να ενισχύσει τη δικτύωση μεταξύ συνεργατών, προπονητών και στελεχών, μέσω ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών.

«Παρών» στο σεμινάριο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και η ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου του Τάσου Φερεκίδη, με τους νεαρούς ερυθρόλευκους να αποκομίζουν σπουδαίες εμπειρίες και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να ακούσουν από κοντά τεράστιες προσωπικότητες  να τους μιλούν για το ποδόσφαιρο όπως οι Ιμπαγάσα, Καραταΐδης και Χριστοδουλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 45 Σχολές του Δικτύου της ομάδας, μεταφράζονται σε 10.000 εν ενεργεία παιδιά, αριθμός πρωτοφανής σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού απώτερος σκοπός και ιδανικό σενάριο, είναι στο μέλλον ο Ολυμπιακός να τροφοδοτείται μόνο με παιδιά από τις Σχολές του.

Ο Ολυμπιακός και η πρότυπη σε ελληνικό και όχι μόνο επίπεδο Ακαδημία του Ρέντη, έδωσαν για ακόμα μία φορά το παράδειγμα σκύβοντας με μέριμνα πάνω τις μικρές ηλικίες, στοχεύοντας στη διαμόρφωση ισορροπημένων χαρακτήρων και προσωπικοτήτων αλλά ταυτόχρονα κοιτάζοντας με αισιοδοξία το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η παρακολούθηση του αγώνα Κ17 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Super League, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το Σεμινάριο για τους συνεργάτες του Δικτύου των ερυθρόλευκων.

Όλη η επικαιρότητα