Lifestyle

Aλίκη Βουγιουκλάκη: Το περιστατικό που την είχε πλήγωσε- «Τη γιούχαραν, έκλαιγε με τις ώρες»

Ακούστε το άρθρο

Στον καναπέ του Καλύτερα Δεν Γίνεται κάθισε ο Μάκης Δελαπόρτας κι έφερε μαζί του αναμνήσεις από τους ηθοποιούς του υπέροχου ελληνικού κινηματογράφου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για ένα περιστατικό που την είχε πληγώσει πολύ.

«Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήμουν μαζί της όταν την γιούχαραν από τον εξώστη. Κανείς δεν ξέρει το παρασκήνιο και πόσο πληγώθηκε η Αλίκη. Όταν συναντηθήκαμε μετά από αυτήν την εκδήλωση, το πόσο συγκλονισμένη κι απογοητευμένη ήταν στο ξενοδοχείο… Έκλαιγε ώρες ατελείωτες. Είναι πράγματα που δεν τα έχω πει και κάποια θα τα πάρω μαζί μου στον τάφο μου αλλά αφού το έθιξες. Ήταν πληγωμένη κι ήταν πάρα πολύ άδικη η συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων. Εκείνη τους απάντησε πάρα πολύ ωραία: Με εμένα πορευθήκατε. με εμένα ταξιδέψατε, εγώ είμαι ακόμα εδώ 40 χρόνια μετά παίρνοντας το πρώτο βραβείο για την Μανταλένα κι εσείς είστε ακόμα στον εξώστη. Μετά κατέρρευσε. Η Αλίκη είναι πάντως μια ανοιχτή πληγή μέσα μου που δεν έκλεισε ποτέ. Όσο τα χρόνια περνάνε τόσο η έλλειψή της γίνεται πιο έντονη σε όλους.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε κι άλλα περιστατικά από αρκετούς ηθοποιούς όπως ότι ο Βέγγος κι ο Χατζηχρήστος δεν μίλησαν ξανά μετά από ένα χαστούκι στα γυρίσματα του Ηλία του 16ου αλλά και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τα τελευταία χρόνια της ζωής του ένιωθε πολύ μόνος.

via

Όλη η επικαιρότητα