Προγνωστικά

Aς τα έχουμε υπόψη

Ακούστε το άρθρο

Αναμέτρηση στη Σεγούντα με μονόπλευρο ενδιαφέρον ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Ρεάλ Οβιέδο. Βαθμολογικό ενδιαφέρον η Οβιέδο έπαψε να έχει μετά τη νίκη της επί της Μάλαγα, συνεπώς εις το εξής έχει ρόλο ρυθμιστή.

Τα κορυφαία νομιμα καζινο για το 2021

Γράφει για το Foxbet ο Γιώργος Ραπτάκης

Η Ράγιο όμως, που κάνει πολύ μέτριο δεύτερο γύρο με συνέπεια να βρεθεί εκτός μπαράζ, καίγεται για τη νίκη. Τσουρουφλίζεται για βαθμούς και την ώρα που θα παίξει θα γνωρίζει ήδη τι έχει κάνει η Χιχόν και η Τζιρόνα που προπορεύονται. Αν ψάξω καθαρά αγωνιστικούς λόγους για να στηρίξω το μπετ υπέρ της Ράγιο δεν θα βρω πολλούς. Δεν θα βρω διότι όποιος κάτσει και δει με επιμέλεια τα στατιστικά των Μαδριλένων, θα δει μία γενικότερη καθίζηση, με την άμυνα εξαιρετικά τους προβληματική. Το ξεκαθαρίζω.

Όμως υποχρεώνομαι να κάνω μερικές έξω-αγωνιστικές υποθέσεις διότι τριγυρνάω διάφορες ιστοσελίδες. Η κόντρα μεταξύ στις συντοπίτισσες Οβιέδο και Χιχόν είναι γνωστή. Έχθρα, αντιπάθεια και τεράστια αντιπαλότητα με πολλές ιστορίες και δρώμενα. Με ιδιαίτερη χαρά, αν μπορούσε μία από τις δύο και της δινόταν η ευκαιρία να ρίξει κατηγορία την άλλη, θα το έκανε. Το μάτι μου πήρε ότι μερικοί οπαδοί της Οβιέδο (προφανώς οι πολύ φανατισμένοι) σιγοντάρουν τους παίκτες να δώσουν το παιχνίδι στη Ράγιο για να κάνουν ζημιά στη Χιχόν μήπως και την αφήσουν εκτός μπαράζ.

Επίσης να αναφέρω ότι «δάκτυλος» της Ράγιο μέσα στην Οβιέδο υπάρχει και αυτός λέγεται Αλεχάντρο Αρίμπας. Ο Μαδριλένος έμπειρος αμυντικός της Οβιέδο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Μαχαδαόντα (Μαδρίτη), μετά πήγε στη Ράγιο (όλη του η οικογένεια ζει εκεί στη Μαδρίτη και είναι οπαδοί της Ράγιο). Ουσιαστικά κάνω συνωμοσιολογία αλλά νομίζω ότι σε προχωρημένα σε αγωνιστικές πρωταθλήματα, ίσως και αυτά παίζουν τον ρόλο τους και καλό είναι να τα ξέρουμε. Όχι βέβαια να στηρίζουμε περιουσίες σε φήμες και εικασίες. Απλά ας τα έχουμε υπόψη.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Σεγούντα Ντιβιζιόν στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα