Αθλητισμός Βόλεϊ

Α. Γκρουμούσας: «Θέλουμε γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα του Τουρνουά»

Ακούστε το άρθρο

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου μπαίνει την προσεχή Τετάρτη 16 Μαΐου, στη μάχη της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Το Ειδικό Τουρνουά Ανόδου, ως γνωστόν, θα διεξαχθεί εντός έδρας, στο κλειστό της Ήλιδας και η ομάδα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής, Α. Γκρουμούσας, θέλει τη στήριξη των φιλάθλων της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα, στην προσπάθειά της να πάρει μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Ο προπονητής καλεί τους Ηλείους φιλάθλους να στηρίξουν θερμά τον Κόροιβο στους τέσσερις αγώνες που θα δώσει και να του δώσουν ώθηση για να επιτύχει το στόχο του.

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία αναφορικά με την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, να διεκδικήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Το Ειδικό Τουρνουά Ανόδου διεξάγεται στην έδρα μας, αλλά δεν είμαστε φαβορί. Έχουμε την πιο νεανική ομάδα από τις πέντε που συμμετέχουν, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Διαθέτουμε πολλούς «μικρούς» που χρειάζεται να πάρουν δύναμη και ώθηση από τον κόσμο. Καλούμε τους φιλάθλους να γεμίσουν σε κάθε αγώνα μας το κλειστό και είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, με τη Γ.Ε. Ηρακλείου, την προσεχή Τετάρτη στις 8μ.μ.. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο…», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Γκρουμούσας.

Όσο για την κατάσταση που βρίσκεται ο Κόροιβος, ο προπονητής της ομάδας ανέφερε: «Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Παντελίδη που είναι τραυματίας εδώ και δέκα μέρες και δεν θα είναι στη διάθεσή μας στο Τουρνουά. Είναι ο μοναδικός μη Αμαλιαδίτης βολεϊμπολίστας της ομάδας μας, που έπαιξε αφιλοκερδώς στον Κόροιβο και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του. Όπως και όλα τα παιδιά παίζουν αφιλοκερδώς και τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει  φέτος. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να χαρούμε τα παιχνίδια και με τη βοήθεια και της τύχης να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία».

Όλη η επικαιρότητα