Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Α. Κουλούρης (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας): «Κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές της Ε.Π.Ο.»

Share

Για τη θέση που εξέφρασε στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. , ζητώντας οι εκλογές να γίνουν το 2021,  αλλά και για το κλίμα που επικρατεί, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας, γιατρός κ. Άρης Κουλούρης, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είμαι πάντα αντιπολίτευση της ΕΠΟ. Έχω δηλώσει δε ότι είμαι Ολυμπιακός! Στο ξεκίνημα ήμουν με το Γραμμένο αλλά όταν είδα που θα πήγαινε το πράγμα, έφυγα και προτίμησα να μείνω στο καβούκι μου. Αν έγραφα βιβλίο θα έπρεπε να κρύβονται πολλοί στο ποδόσφαιρο!!!

Η ένσταση που έγινε για να μη γίνουν φέτος οι εκλογές της Ε.Π.Ο. είναι δίκαιη. Η θητεία της διοίκησης είναι τετραετής. Αυτό λέει ο νόμος. Η ντιρεκτίβα της UEFA που παρουσιάστηκε είναι φούμαρα.

Είμαι με κάθε κίνηση που έχει τους καλύτερους και ποιοτικότερους ανθρώπους. Καμία ΠΑΕ από τις τέσσερις μεγάλες,  δεν έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα ηγηθεί γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Εκχωρήσαμε το δικαίωμα στον Υφυπουργό Αθλητισμού να λέει πότε θα γίνουν οι εκλογές της Ε.Π.Ο.. Αυτό έγινε επί Δρόσου και το γνώριζε ο Γραμμένος. Την ημέρα που συνέβη γύρισα στην Ηλεία κλαίγοντας».