Ηλεία Πολιτική

Α. Νικολακόπουλος: Ενίσχυση σε προσωπικό – οχήματα και ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας

Ουσιαστική συνάντηση για την περαιτέρω ανάληψη πρωτοβουλιών και εξεύρεσης λύσεων στο Νομό μας
Ακούστε το άρθρο

Με το νέο Αστυνομικό Δντή Ηλείας Μιχάλη Οικονομόπουλο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού μας Γρηγόρη Κατσώλη συναντήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος και συζήτησε μαζί τους όλα τα τρέχοντα θέματα που αυτή την περίοδο απασχολούν την Αστυνομία Ηλείας.

Ο κ. Νικολακόπουλος ευχήθηκε και στους δύο για την πρόσφατη ανάληψη των αντίστοιχων καθηκόντων του  και ενημερώθηκε για την πορεία ζητημάτων που και ο ίδιος προσωπικά είχε αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξή τους σε μια προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων.

Οι ανάγκες σε προσωπικό που εξακολουθούν να υπάρχουν, η ενίσχυση με οχήματα που πρέπει να συνεχισθεί στο πλαίσιο ανανέωσης του στόλου των αυτοκινήτων της ΕΛΑΣ όπως και ζητήματα στέγασης Αστυνομικών Τμημάτων αποτέλεσαν βασικό αντικείμενο αυτής της συνάντησης την οποία ο κ. Νικολακόπουλος χαρακτήρισε χρήσιμη και ουσιαστική για την περαιτέρω ανάληψη πρωτοβουλιών στην εξεύρεση λύσεων. 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Στην ίδια συζήτηση έγινε ειδική αναφορά στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του τόπου και η εμπιστοσύνη προς την Ελληνική Αστυνομία κάτι που έχει αποδειχθεί στις περισσότερες των περιπτώσεων ανά την  Ηλεία.

Ωστόσο ο Ηλείος βουλευτής επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη προσοχή για την περιοχή του Λευκοχωρίου της Γαστούνης και ευρύτερα του Δήμου Πηνειού με βάσει και τις αναφορές και επιστολές των φορέων και των κατοίκων σε σχέση με τα φαινόμενα παραβατικότητας. Ο κ. Νικολακόπουλος διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για περαιτέρω ενίσχυση της Αστυνομίας σε προσωπικό.

Όλη η επικαιρότητα