Categories: Πολιτική

Α. Νικολακόπουλος: Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σχολική χρονιά

Share

Η συγχώνευση τμημάτων σε Γυμνάσια της Ηλείας καθώς και γενικότερα εκπαιδευτικά θέματα, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος με εκπροσώπους γονέων τα παιδιά των οποίων φοιτούν σε Γυμνάσια του νομού.

Ειδικότερα, ο κ. Νικολακόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους γονέων από το 3ο Γυμνάσιο και το 4ο Γυμνάσιο Πύργου, καθώς επίσης από τα Γυμνάσια Ζαχάρως και Καράτουλα και άκουσε τις ανησυχίες τους αναφορικά με τις συγχωνεύσεις τμημάτων σε Γυμνάσια της χώρας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για άλλα ζητήματα που αφορούν το χώρο της εκπαίδευσης.

Ο κ. Νικολακόπουλος κατέγραψε όλους τους προβληματισμούς και τα αιτήματα που διατύπωσαν οι γονείς και αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αναλάβει συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Άλλωστε, όπως και ο ίδιος τόνισε, αυτό που προέχει είναι η απρόσκοπτη τέλεση του εκπαιδευτικού έργου και η στήριξη με κάθε τρόπο των μαθητών και των εκπαιδευτικών, προκειμένου να διεξαχθεί κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και με ασφάλεια το τρέχον σχολικό έτος.