Αθλητισμός

Α.Ο.Λ.Μ.Ο: Θεαματικός αγώνας και πρωτιά Σωτηρόπουλου!

Ακούστε το άρθρο

Θεαματικότατος ο 1ος αγώνας motocross για την έναρξη του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος 2019 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα motocross Δ.Δ. Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας την περασμένη Κυριακή 8/9.

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες μάχες εξελίχθησαν σ’ όλες τις κατηγορίες από τους 87 συμμετέχοντες αθλητές ανταμείβοντας τους παραβρισκόμενους θεατές!

Η μεγαλύτερη επιτυχία για το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν η μονότονη επικράτηση, ο Νίκος Σωτηρόπουλος (1) που κατέκτησε άνετα την 1η θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ, με διπλή χαρά για αυτόν, όταν πριν την έναρξη του δεύτερου σκέλους πληροφορήθηκε την γέννηση του παιδιού του.

Στην κατηγορία ΜΧ2Τ οι επιτυχίες για το σωματείο  ήταν αυτή του Ζεπάτου Κων/νου (121) που κατέκτησε την τρίτη θέση και του Χρήστου Φραγκούλη (29) που κατέκτησε την έκτη θέση.

Το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που του έδειξαν εμπιστοσύνη  και το στήριξαν με την συμμετοχή τους.

Ευχαριστεί θερμά το Α.Σ. Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης και το Α.Σ. ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία, καθώς και τους ιατρούς και τους κριτές του αγώνα.

Αξιοσημείωτη  ήταν η στήριξη της Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της εμπορική τοπική  κοινωνία τόσο της Αρχαίας Ολυμπίας, όσο και της ευρύτερης περιοχής του Πύργου καθώς και το σύνολο των καταστημάτων άμεσα εμπλεκόμενων με τον χώρο της.

Όλη η επικαιρότητα